Klantverhaal Witlox VCS: Witlox VCS kiest voor cloudsoftware TriFact365

Afgelopen kwartaal maakte Witlox VCS Accountants & Adviseurs de keuze om de scan en herken software van TriFact365 toe te passen. Al meer dan 1200 andere bedrijven gingen hen voor en ook in 2019 blijft TriFact365 snel groeien. Lees hieronder verder over het klantverhaal Witlox VCS.

TriFact365 is een puur Nederlands bedrijf en topspeler als het gaat om scan en herken in de cloud. Zelflerende algoritmen zorgen ervoor dat boekingsvoorstellen automatisch gedaan kunnen worden, waardoor factuurverwerking nog soepeler loopt. “We merken dat steeds meer kantoren de overstap maken naar werken in de cloud”, zegt Kristian van Dijk, Product Owner bij TriFact365. “Accountants willen graag tijd besparen en begrijpen dat zelflerende algoritmen de toekomst zijn bij het genereren van journaalposten. Dit is precies wat wij als TriFact365 kunnen bieden”.

Klantverhaal Witlox VCS met logo van vlag Witlox VCS als gebruiker van accountancy software, TriFact365 en AFAS.

Witlox VCS

Eind 2018 maakte Witlox VCS de keuze voor TriFact365. “Een reden waarom wij voor TriFact365 hebben gekozen is dat we in hoge mate via de cloud willen automatiseren. De kracht van TriFact365 zit in het hele factuurproces. Dus van slimme interactie met de klant voor het verzamelen van facturen tot en met de automatische boekingsvoorstellen die binnen een paar seconden klaar staan. Het fijne aan werken in de cloud is dat iedereen met de juiste rechten toegang heeft”, zegt Gerard Keetels, Accountant en adviseur bij Witlox VCS. “Verder ervaren we ook daadwerkelijk dat TriFact365 zelflerend is, boekingsvoorstellen worden automatisch steeds beter. TriFact365 denkt met ons mee en informeert ons ook over de voordelen van nieuwe technieken zoals ‘machine learning’. Mooie ontwikkelingen waarvan de verwachtingen bij ons in 2019 hooggespannen zijn”.

Samenwerking centraal

Klanten worden steeds kritischer. “Alleen de optie tot het controleren en verwerken van het boekingsvoorstel is niet genoeg”, aldus Kristian. “Klanten willen graag hun hele werkwijze digitaal hebben. Autoriseren en fiatteren moeten binnen de scan en herken software ook mogelijk zijn. We werken er continue aan om TriFact365 verder te verbeteren en uit te breiden. Hierbij zijn de wensen en de feedback van onze klanten erg belangrijk”.

Klantverhaal Witlox VCS: Waarom TriFact365?

TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen. Hierdoor kan TriFact365 aangeboden facturen binnen enkele seconden als boekingsvoorstel presenteren. Een realtime koppeling is mogelijk met de top 10 boekhoudpakketten. In de markt staat TriFact365 bekend om de combinatie van hoog gebruiksgemak, eenvoudige implementatie en uitstekende support. Daarom biedt TriFact365 dé oplossing om boekingen eenvoudiger en sneller te verwerken.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen