TriFact365 introduceert: Volledig nieuw boekingsscherm voor alle gebruikers

Op dit moment zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze portal. Als eerste maken we nu een volledig nieuw boekingsscherm beschikbaar voor het verwerken van de facturen. Binnenkort zullen we de rest van de portal ook om gaan zetten naar de nieuwe look & feel.

Een modern boekingsscherm

In het nieuwe boekingsscherm vind je aan de rechterkant het document en aan de linkerkant het boekingsvoorstel. Zoals je ziet hebben we het scherm in een volledig nieuw jasje gestoken. Daarnaast hebben we ook alvast een aantal nieuwe functies toegevoegd waar veel van onze gebruikers om gevraagd hebben.

Factuur inboeken vanuit TriFact365, pdf factuur, boekingsvoorstel
Klik op de afbeelding hierboven om onze updatevideo over het nieuwe boekingsscherm te bekijken

Verzendknoppen boven in het scherm

Zo hebben we als eerste de vervolgacties boven in het scherm geplaatst. De knop ‘Verzenden’ voor het boeken naar het boekhoudpakket, de knop ‘Overslaan’ en natuurlijk ‘Verwijderen’.

Aan de rechterkant vind je de knop ‘Stamgegevens bijwerken’ die voorheen onderaan het scherm stond. Daarboven geven we aan wanneer de stamgegevens voor het laatst bijgewerkt zijn, zodat je snel kunt bepalen of een bijwerkactie nodig is.

Nieuwe weergaveoptie: ‘Document passend maken’

Rechtsboven vind je weer de weergaveopties waarmee je de instellingen van het scherm kunt aanpassen. Een nieuwe instelling hierin is het passend maken van een document. Hiermee wordt het document in zijn geheel weergegeven zonder dat je naar boven of naar onderen hoeft te scrollen. Voorheen kon je dit alleen in de PDF-viewer zelf doen, maar nu hebben we het dus als een standaardinstelling beschikbaar gemaakt.

IBAN-nummer standaard zichtbaar

Daarnaast tonen we nu standaard het IBAN-nummer van de leverancier, zodat je deze eenvoudig kunt controleren zonder de stamgegevens van de leverancier te moeten openen. De stamgegevens van de leverancier kun je zoals je gewend bent weer openen via het potloodje en eventueel aanpassen waar nodig.

Verbeterde BTW-calculator

In de boekingsregels is er een kleine aanpassing gedaan aan de BTW-calculator. Door één keer te klikken wordt het bedrag omgerekend naar exclusief BTW. Klik je een tweede keer, dan wordt deze actie weer ongedaan gemaakt. De bedragen in de velden Bedrag, BTW en Totaal worden daarnaast rechts uitgelijnd.

Meer weten?

Je kunt dit scherm activeren door naar de BETA-functies te gaan onder je gebruikersnaam. Zet Nieuw scherm voor Controleren op JA. Indien je feedback hebt over dit scherm, dan kun je dit opgeven via de knop Feedback geven.

Werk je nog niet met TriFact365? Vraag hier direct een proefversie aan! Je kunt meteen beginnen met testen en TriFact365 gedurende 30 dagen uitproberen.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen