TriFact365 en de AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet is gecreëerd om data van individuen binnen de Europese Unie beter te beschermen, waarbij deze bescherming ook geüniformeerd wordt. Ook bij TriFact365 bereiden we ons voor op de AVG en nemen we de benodigde maatregelen.

Wat betekent dit voor gebruikers van TriFact365? In dit blog leggen we uit welke maatregelen TriFact365 neemt en wat je als gebruiker van onze software van ons mag verwachten.

Verwerken van persoonsgegevens
TriFact365 verwerkt onder andere persoonsgegevens voor en in opdracht van de klant. Volgens de AVG is TriFact365 de ‘verwerker’ van de persoonsgegevens en de klant de ‘verwerkingsverantwoordelijke’.

Voorbeelden van deze persoonsgegevens zijn TriFact365-gebruikers (naam, e-mailadres), en gegevens uit de administratie van de klant (debiteuren, crediteuren). Deze gegevens zijn nodig om onze software optimaal te laten werken. Door middel van een Verwerkersovereenkomst mag TriFact365 deze persoonsgegevens blijven verwerken voor en in opdracht van de klant.

Privacy en geheimhouding
Lees hier meer informatie over ons huidige privacybeleid. Voor 25 mei 2018 zal TriFact365 de Verwerkersovereenkomst beschikbaar stellen en communiceren met zijn klanten. In deze Verwerkersovereenkomst staat ook hoe TriFact365 omgaat met eventuele datalekken.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen