TriFact365 bij Exact Live Hackathon 2017 op 14 én 15 november

Op 15 november 2017 organiseert Exact voor de 6e keer Exact Live, het grootste business event voor technologie en software van Nederland, met bijna 5.000 zakelijke bezoekers. Tijdens dit event zal er ook een hackathon worden gehouden. Meerdere teams van ontwikkelaars gaan hard aan de slag om een realtime werkende demo van een innovatieve oplossing te ontwikkelen. Op 15 november, tijdens Exact Live, zullen deze ideëen gepitched worden waarna de Exact Hackathon 2017 Winner bekend wordt gemaakt.

exact live hackaton

Na de succesvolle Exact Global Hackathon in september, zal TriFact365 ook tijdens Exact Live hard werken aan een innovatieve oplossing voor Exact. Deelnemende teams kunnen kiezen uit meerdere zogenaamde ‘challenges’: Algorithms, Interfaces, Predictive Dashboards en Community & Crowd. Met een team van vijf gaan wij uiteraard voor de hoofdprijs!

Ben je benieuwd waar TriFact365 aan zal gaan werken? Of wil jezelf graag onderdompelen in de wereld van de innovatieve technologie? Schrijf je dan in en laat je verbazen op 15 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij hebben er in ieder geval zin in. Tot dan!

Benieuwd waar je ons nog meer kan tegenkomen de komende tijd? Op 26 oktober geven wij een workshop bij Keda Consult en op 1  november zijn we aanwezig op het ICT Accountancy Jaarcongres in Hoevelaken. 

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen