Supportafdeling TriFact365: Wat kan de support van TriFact365 voor jou betekenen?

support afdeling

Wanneer je gebruik maakt van de software van TriFact365 dan kies je voor kosten- en tijdbesparing. De supportafdeling TriFact365 heeft hierin een belangrijke bijdrage. In deze blog wil ik graag delen hoe TriFact365 over support denkt en wat dit betekent voor jouw organisatie. 

Persoonlijk contact

Support is, naast de cloudoplossing TriFact365 zelf, één van de belangrijkste componenten binnen onze dienstverlening. TriFact365 levert belangrijke kosten- en tijdbesparing op. Deze winst wil je vervolgens niet besteden aan het oplossen van problemen. Via verschillende communicatiekanalen proberen wij je te helpen bij vragen. Zo zijn wij op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur onder andere telefonisch en via de chat bereikbaar. Maar ook buiten deze uren kun je ons per e-mail een vraag stellen. 

Ontwikkelingen in klantbeleving

De ontwikkelaars van TriFact365 zetten zich elke dag in om de software van TriFact365 naar een nog hoger niveau te tillen. Onze support doet dit ook elke dag door haar dienstverlening verder te verbeteren. Zo komen er wekelijks nieuwe items bij in onze kennisbank en ontwikkelen wij een nieuw supportplatform binnen de TriFact365-portal. Op dit platform zal alle support en kennis bij elkaar worden gebracht. Denk hierbij aan een uitgebreide kennisbank, het indienen van meldingen en inzicht in alle aangeleverde ideeën en wensen. Ons doel is om met dit platform de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder te vergroten. 

Kernwaarden

TriFact365 biedt haar klanten een snelle en hoogwaardige cloudoplossing en onze support sluit hierop aan. Snel, toegankelijk en betrouwbaar zijn voor ons de kernwaarden. Wij hopen dit elke dag uit te dragen en leren van elk contactmoment met onze gebruikers. De gebruiker en zijn vraag staat voorop. Of je nu een nieuwe of bestaande klant bent, beheerder of eindgebruiker, iedere vraag wordt met dezelfde toewijding behandeld. 

In een volgende blog vertel ik graag meer over ons nieuwe supportplatform. 

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen