Developers werken bij TriFact365: we verwelkomen drie nieuwe collega’s!

In de afgelopen periode zijn er verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan TriFact365. Zo is het nu mogelijk om gegevens te selecteren en te kopiëren vanaf de PDF en kan er een automatisch uitgesplitst boekingsvoorstel per regel gemaakt worden. Deze nieuwe functionaliteiten zijn mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe (top)ontwikkelaars. Developers werken bij TriFact365!

Developers werken bij TriFact365. Foto's van de 3 nieuwe developers die in 2020 bij TriFact365 zijn gestart.

In de afgelopen maanden is ons ontwikkelteam uitgebreid met 3 nieuwe ontwikkelaars. Allen afkomstig uit de regio Amersfoort. Graag stellen wij ze aan jullie voor:

Chris Royle – Front-end developer

Chris is ooit begonnen als mede-eigenaar van een full service web bureau. Waarbij hij zijn klanten voorzag van een complete huisstijl inclusief website en hosting. Hierna heeft hij als freelancer veel uiteenlopende projecten gedaan voor verschillende bedrijven, waaronder Twinfield.

Over zijn werkzaamheden in het verleden als ook nu bij TriFact365 zegt hij het volgende: “Ik heb me steeds verder ontwikkeld als developer en gespecialiseerd in moderne frameworks zoals Angular en Vue.js, mijn voorliefde voor UX/UI is gebleven. Sinds begin dit jaar (2020) ben ik als Front-end developer gestart bij TriFact365. TriFact365 is een klein, goed gefocust en professioneel team, waarbinnen iedereen zijn rol kent. Ik vind de complexiteit van TriFact365 als software een uitdaging en probeer die complexiteit in de front-end zo helder mogelijk te presenteren aan de klant.

In de komende periode richt Chris zijn pijlen op het ontwikkelen van een nieuwe en verbeterde Look & feel van de TriFact365 portal, waarbij het belangrijkste scherm dat gebruikt wordt voor het maken van de boekingen als eerste beschikbaar komt.

Ik werk hard aan het realiseren van een intuïtieve, duidelijke interface zodat je als gebruiker van TriFact365 optimaal gebruik kunt maken van alles wat de software te bieden heeft. Op zo’n manier dat het uitrollen van nieuwe wensen steeds sneller gaat, door handig hergebruik van componenten.

Erik Dokter – Senior developer

Erik is een ervaren developer die het team sinds (april) is komen versterken. “Al bijna 20 jaren houd ik mij zich bezig met softwareontwikkeling. Voor verschillende sectoren (bankwezen, telefonie, micro financing) heb ik verschillende soorten software ontwikkeld. Voor zowel klanten/’eindgebruikers’ als ook voor intern gebruik door medewerkers van het bedrijf.

Door zijn jarenlange ervaring in de verschillende sectoren is Erik breed inzetbaar. Hij zal zich bij TriFact365 onder andere bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het optimaliseren van huidige processen en functionaliteiten. Over dit laatste zegt Erik: “Als ik het goed heb gedaan is het enige dat de klant zou kunnen merken dat TriFact365 sneller werkt. Als TriFact365 sneller is, dan is de klant ook sneller klaar met het verwerken van de documenten en heeft deze meer tijd over voor andere zaken.’

Als we Erik vragen naar hoe hij TriFact365 zou omschrijven, dan zegt hij: “Een no-nonsense bedrijf waarbij beslissingen snel worden genomen – en wanneer het toch niet goed uitpakt wordt er net zo makkelijk een andere richting ingegaan. Door deze flexibiliteit kan er snel worden ingesprongen op nieuwe ontwikkelingen (of eventuele problemen).”

Jeroen Gierveld – Senior developer / Scrum master

Jeroen is net als Erik gestart bij TriFact365 op het moment dat de Corona-maatregelen van kracht werden. “Het is surrealistisch om de eerste werkdag te beginnen tijdens de Corona-periode. Ik ben twee uur op kantoor geweest om mijn laptop op te halen en heb een aantal collega’s nog niet ontmoet. Maar het samenwerken op afstand gaat prima.”

Naast zijn werk als developer heeft Jeroen ook de taak van Scrum-master op zich genomen. In deze rol zal hij het ontwikkelteam begeleiden tijdens de sprints waarin gewerkt wordt aan nieuwe functionaliteiten en (proces) verbeteringen voor TriFact365. Jeroen is een echte teamspeler. Als we hem vragen wat zijn toegevoegde waarde is voor TriFact365 dan zegt hij hierover: “In mijn eentje eigenlijk niets. Software bouwen is een teamsport. Samen kunnen we toegevoegde waarde leveren.”

Met het toevoegen van Jeroen aan ons ontwikkelteam voegen wij net als met de andere developers veel ervaring toe.  De ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten zullen met deze nieuwe collega’s sneller gaan. Inmiddels staat naast de nieuwe Look & feel van de TriFact365 portal, ook het uploaden van afbeeldingen gepland om te worden toegevoegd aan TriFact365.

Chris, Erik en Jeroen …… Welkom bij TriFact365!

Developers werken bij TriFact365..

Meer lezen over TriFact365.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen