TriFact365 geeft live demo op Texel bij SnelStart

Medewerkers van SnelStart hebben op dinsdagochtend 12 september TriFact365 live in actie mogen zien. Met deze gloednieuwe koppeling hebben we ook de medewerkers kennis laten maken met onze scan- en herkensoftware.

Gedurende twee sessies konden SnelStart’ers een kijkje nemen bij de live demo die verzorgd werd door TriFact365. Na een korte introductie over het bedrijf en de software werd realtime een factuur door het proces geschoten. Door de kennis van het product te verspreiden binnen SnelStart willen we als koppelingspartners onze klanten zo goed mogelijk kunnen servicen. Zo kunnen ook (support)medewerkers de klant te woord staan als ze vragen hebben over TriFact365.

Uiteraard was er voldoende ruimte voor vragen en discussie. Voor beide partijen was dit een leerzame ochtend en een goede start voor een prettige samenwerking!

Wil je net zoals vele andere SnelStart-gebruikers profiteren van de voordelen van deze laagdrempelige en scherp geprijsde manier van facturen verwerken? Een koppeling is binnen enkele minuten gelegd!

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen