TriFact365 verwelkomt Dennis Groen als nieuwe collega!

Dennis Groen

Sinds maart 2019 versterkt Dennis Groen TriFact365 als Customer Support Consultant. Hoe hij de eerste maanden bij TriFact365 heeft ervaren lees je hieronder.

‘Het afgelopen jaar heb ik de afstand overbrugd tussen Amersfoort en Den Bosch om te werken voor een implementatiepartner voor Exact Online. Waarom ik de keuze heb gemaakt om deel uit te maken van TriFact365 is eenvoudig: een jong, dynamisch en wendbare organisatie. Een organisatie die de klant het beste wil bieden op het gebied van scannen en herkennen en dit terug laat komen in haar support.

Als Customer Support Consultant bied ik o.a. support via telefoon en e-mail, creëer ik nieuwe kennisitems voor de supportwebsite en ben ik verantwoordelijk voor de processen rondom support. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan korte lijnen binnen een organisatie om zo de klanten snel en goed geïnformeerde Support te kunnen leveren. Dit heb ik in de korte tijd bij TriFact365 al mogen ervaren. Samen één doel en betrokkenheid naar elkaar!

In de eerste maanden ben ik al met veel klanten in contact gekomen en heb ik veel positieve ervaringen opgedaan met de gebruiker, als ook met wat TriFact365 voor de klant betekent. Het is fijn te horen dat TriFact365 wordt gewaardeerd en de klanten hun feedback met ons delen die de ontwikkeling van TriFact365 stimuleert. 

Ik heb er vertrouwen in dat deze positieve ervaring in de toekomst zal blijven en ik zal er alles aan doen om vanuit mijn ervaring de Support te bieden die past bij TriFact365 en haar klanten.’

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen