TriFact365 introduceert… Weergaveopties

trifact365 weergaveopties

‘One size doesn’t fit all’. Iedereen werkt op zijn of haar eigen manier. Zo ook met software. Dagelijks krijgen wij verschillende verzoeken van klanten om bepaalde functionaliteiten te ontwikkelen. Het zal dan ook niet verbazen dat deze verzoeken erg uiteenlopen. Om aan dit spectrum van verzoeken te kunnen voldoen, introduceert TriFact365 de weergaveopties.

Met deze weergaveopties kan iedere gebruiker zelf bepalen wat er op het scherm wordt weergegeven. Worden er bepaalde functionaliteiten niet gebruikt? Schakel ze uit! Zo kun je eenvoudig het scherm aanpassen aan jouw voorkeuren.

Weergaveopties in het controlescherm
TriFact365 introduceert de weergaveopties in het controlescherm. Afhankelijk van het boekhoudpakket waarmee gewerkt wordt, zijn er verschillende dimensies die gebruikt kunnen worden. Per gebruiker kan het verschillen welke dimensies gebruikt worden. Niet iedereen doet immers op dezelfde manier zijn boekhouding. Dimensies die niet gebruikt worden kunnen daarom eenvoudig worden in- en uitgeschakeld.

Naast het instellen van de dimensies, is het ook mogelijk om de boekingsregels te vergroten. Wanneer meerdere dimensies zijn ingeschakeld kan het wenselijk zijn de boekingsregels te vergroten voor een optimale weergave. Ook wanneer een groter omschrijvingsveld gewenst is, kan deze instelling daarvoor gebruikt worden. De boekingsregels zullen dan over de gehele breedte van het scherm komen te staan onder het document. Op basis van de persoonlijke voorkeur van de gebruiker kan ook worden ingesteld of het document aan de linkerkant of rechterkant van het scherm getoond wordt.

Bekijk onze supportpagina voor meer informatie over het instellen van de weergaveopties.

Meer weergaveopties?
Na verloop van tijd zullen er meerdere weergaveopties toegevoegd worden aan het controlescherm. Denk hierbij aan het werken met uitgestelde kosten/opbrengst en meerder dimensies. De opties zullen uiteraard per boekhoudpakket verschillen, afhankelijk van de opties die door het boekhoudpakket ondersteund worden.

Niet alleen in het controlescherm, maar ook in andere schermen van TriFact365 zullen de weergaveopties langzaam geïntroduceerd gaan worden. Zo heeft iedereen verschillende voorkeuren voor de kolominstellingen in de werkvoorraad en in het archief. Om aan deze verschillende voorkeuren te voldoen kunnen ook hier de weergaveopties verwacht worden.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen