Whitepapers van TriFact365

Ontdek Future Proof Accounting. Bron van inspiratie voor iedere professional die wil bedrijfsprocessen wil innoveren.

Whitepapers voor Accountants en Ondernemers

Onze whitepapers zijn een rijke informatiebron voor iedereen die interesse heeft in digitale factuurverwerking. Ondernemers, consultants en accountants vinden hier nuttige informatie die standaard niet beschikbaar is op onze website of via andere bronnen. Je kunt de whitepapers downloaden als PDF zodat je ze op een later moment nog eens kan gebruiken als naslagwerk.

Whitepaper: 5 eenvoudige stappen voor implementatie van digitale factuurverwerking

De factuurstroom digitaliseren brengt vele voordelen met zich mee. De meeste ondernemers zijn echter niet graag bezig met de boekhouding. Aan accountants nu de taak om hun eindklant kennis te laten maken met scan- en herkensoftware voor het digitaal verwerken van facturen. In dit whitepaper laten we zien dat je met vijf eenvoudige stappen de klant kan overtuigen van de meerwaarde van digitale factuurverwerking en deze gezamenlijk optimaal kan digitaliseren.

Whitepaper 5 eenvoudige stappen voor implementatie van digitale factuurverwerking
Whitepaper slimme documentverwerking voor accountants


Whitepaper: Slimme documentverwerking voor accountants

In dit whitepaper vertellen we hoe TriFact365 innovatief blijft en hoe onze software helpt om als accountant tijd en geld te besparen op de documentverwerking. We lichten de drie belangrijkste functies voor accountants uit en zetten vijf voordelen van TriFact365 uiteen.

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!