Whitepapers van TriFact365

Een bron van inspiratie voor iederen professional die wil innoveren.

Whitepapers voor ondernemers, consultants & accountants

Onze whitepapers zijn een rijke informatiebron voor iedereen die interesse heeft in digitale factuurverwerking. Ondernemers, consultants en accountants vinden hier nuttige informatie die standaard niet beschikbaar is op onze website of via andere bronnen. Je kunt de whitepapers downloaden als PDF zodat je ze op een later moment nog eens kan gebruiken als naslagwerk.

Whitepaper: Digitale factuurverwerking

Dit whitepaper is een informatiebron voor iedereen die interesse heeft in digitale factuurverwerking via TriFact365.

Door de opzet van dit whitepaper is jouw business case eenvoudig in te vullen. We beginnen direct met de voordelen van het digitaal verwerken van facturen zodat je meteen kunt bepalen of het zinvol is om verder te lezen. Hierna behandelen we achtereenvolgens de werking van TriFact365 , alle functies, onze mobiele app en software updates.

Whitepaper Digitale Factuurverwerking TriFact365
Whitepaper slimme documentverwerking voor accountants


Whitepaper: Slimme documentverwerking voor accountants

In dit whitepaper vertellen we hoe TriFact365 innovatief blijft en hoe onze software helpt om als accountant tijd en geld te besparen op de documentverwerking. We lichten de drie belangrijkste functies voor accountants uit en zetten vijf voordelen van TriFact365 uiteen.

Whitepaper: 5 eenvoudige stappen voor implementatie van digitale factuurverwerking

De factuurstroom digitaliseren brengt vele voordelen met zich mee. De meeste ondernemers zijn echter niet graag bezig met de boekhouding. Aan accountants nu de taak om hun eindklant kennis te laten maken met scan- en herkensoftware voor het digitaal verwerken van facturen. In dit whitepaper laten we zien dat je met vijf eenvoudige stappen de klant kan overtuigen van de meerwaarde van digitale factuurverwerking en deze gezamenlijk optimaal kan digitaliseren.

Whitepaper 5 eenvoudige stappen voor implementatie van digitale factuurverwerking

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!