Support > Beginnen met TriFact365 / Beheer en instellingen > Administratie toevoegen

Administratie toevoegen

Je kunt een administratie toevoegen nadat je een koppeling hebt gelegd met een boekhoudpakket.

1. Ga naar Instellingen (tandwiel) rechtsboven en klik op Administraties.
  2. Selecteer de knop Toevoegen. Hier zie je nu een overzicht met de koppelingen die je hebt gelegd.
  3. Selecteer de betreffende koppeling, selecteer vervolgens de Administraties waarmee je wil werken in TriFact365 en klik op het pijltje naar rechts.

De gegevens worden automatisch opgeslagen. Wanneer je nu terugkeert naar Administraties zie je hier de geselecteerde administratie inclusief een eigen uniek e-mailadres.

Tabel met administraties in TriFact365 met per administratie: naam, e-mailadres, koppeling, autorisatie ja/nee, procuratie ja/nee, inboeken voor procuratie ja/nee, e-mailherinnering ja/nee.

Koppeling met AFAS

Wil je administraties uit meerdere omgevingen (ondernemingen) uit AFAS toevoegen? Voor elke onderneming dient dan een nieuwe koppeling te worden gelegd. Dit komt doordat de GetConnectoren op ondernemingsniveau worden ingesteld.

Koppeling met SnelStart

Wil je meerdere administraties uit SnelStart toevoegen? Voor elke administratie dient dan een nieuwe koppeling te worden gelegd. Lees hier hoe je een koppeling maakt met SnelStart. Let op dat je voor de juiste administratie een koppelingssleutel genereert.

Koppeling met Visma eAccounting

Wil je meerdere administraties uit Visma eAccounting toevoegen? Voor elke administratie dient dan een nieuwe koppeling te worden gelegd.