Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Snelstart > Koppelen met SnelStart

Koppelen met SnelStart

SnelStart Web

TriFact365 koppelt met SnelStart Web. Gebruik je de serverversie van SnelStart? Geen probleem. Zorg dat je een online administratie hebt binnen SnelStart. Koppel vervolgens via SnelStart Web en alle boekingen zullen ook zichtbaar zijn in de serverversie van SnelStart.

Stap 1
Ben je nog geen klant van TriFact365? Vraag een demo aan op onze website en kies SnelStart bij het te koppelen boekhoudpakket. Je ontvangt je inloggegevens binnen een paar minuten.

Stap 2
Zorg ervoor dat je in SnelStart een bedrijfsnaam hebt meegegeven aan de administratie, anders kan TriFact365 de te koppelen administratie niet ophalen. Ga hiervoor naar Bedrijfsgegevens wijzigen in SnelStart.

Stap 3
Log in via SnelStart Web en klik aan de linkerkant in het menu op Koppelingen. Zoek in de lijst met koppelingen naar TriFact365.

TrIFact365 Link in SnelStart Web

Stap 4
Klik op Koppeling instellen. Er komt nu een sleutel beschikbaar. Klik op Kopieer naar klembord en ga naar jouw TriFact365 omgeving. Plak deze code in het veld bij de laatste stap van een koppeling leggen.

Lees hier meer over het leggen van een koppeling met TriFact365

Generating a key for Trifact365 within SnelStart web

Meerdere administraties toevoegen

Wil je meerdere administraties uit SnelStart toevoegen? Voor elke administratie dient dan een nieuwe koppeling te worden gelegd via de koppelingssleutel.