Support > Snelstart > Koppelen met SnelStart

Koppelen met SnelStart

Voordat je begint:

• TriFact365 koppelt met SnelStart Web. Gebruik je de serverversie van SnelStart? Geen probleem. Zorg dat je een online administratie hebt binnen SnelStart. Koppel vervolgens via SnelStart Web en alle boekingen zullen ook zichtbaar zijn in de serverversie van SnelStart.
  • Zorg ervoor dat je in SnelStart een bedrijfsnaam hebt meegegeven aan de administratie, anders kan TriFact365 de te koppelen administratie niet ophalen. Ga hiervoor naar Bedrijfsgegevens wijzigen in SnelStart.

Om te beginnen:
Ga in TriFact365 naar het tandwiel rechtsboven en klik op Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 1
Selecteer hier SnelStart als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

Stap 2
Geef de koppeling een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Stap 3
Vul hier de Koppelingssleutel van SnelStart in.

1. Ga in SnelStart Web naar Koppelingen in het linkermenu.
  2. Zoek ‘TriFact365’ op en klik op de tegel.
  3. Klik vervolgens op de knop ‘Koppeling instellen’.
  4. Kopieer de zojuist gegenereerde koppelingssleutel en plak deze in TriFact365 in. Klik op Afronden.

De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365 en kunt hierna direct de gekoppelde administratie toevoegen.

Meerdere administraties toevoegen
Wil je meerdere administraties uit SnelStart toevoegen? Voor elke administratie dient dan een nieuwe koppeling gelegd te worden met een eigen koppelingssleutel.