Support > Aanleveren, uploaden en archiveren / Beheer en instellingen > Mailbox

Mailbox

Let op!

Deze functie is alleen beschikbaar voor Beheerders en Gebruikers die het recht Mailbox hebben toegewezen.

In de Mailbox kun je zien welke e-mails zijn aangeleverd per administratie. Dit scherm is te raadplegen via het menu.

Met de zoekopties kun je eenvoudig e-mails filteren op administratie, afzender, onderwerp, datum en verwerkte bijlages. Daarnaast kun je ook de e-mails sorteren. Klik hiervoor op de titel van de kolom om ze aflopend/oplopend te sorteren.

Niet verwerkte bijlagen?
Staat er een rood icoontje met een uitroepteken voor de e-mail? Dan zaten er geen (geldige) bijlagen in de e-mail.

E-mail openen
Je kunt details van de e-mail bekijken door op het vergrootglas te klikken. Je kunt dan zien welke bijlagen verwerkt zijn en waarom bepaalde bijlagen niet verwerkt zijn.

E-mail bekijken in TriFact365. Informatie beschikbaar: Afzender, verstuurd naar, onderwerp, datum, administratie. Per bijlage: verwerkt ja/nee, bestandsnaam met link naar document.

Foutmelding

SPF check failed

Lees dit artikel voor meer informatie over bovenstaande foutmelding.