Support > Aanleveren, uploaden en archiveren / Beheer en instellingen > Ontvangen documenten

Ontvangen documenten

Let op!

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor Beheerders.

Beheerders hebben de mogelijkheid om alle ontvangen documenten binnen een administratie te raadplegen. Het scherm Ontvangen documenten functioneert als een historie voor de aanlevering, zodat je altijd inzichtelijk hebt of en wanneer documenten zijn aangeleverd. De Beheerder kan zien welke documenten door wie, wanneer en hoe zijn aangeleverd en of de documenten succesvol geüpload zijn.

Ga via het menu naar Inbox > Ontvangen documenten om het scherm te openen. Hier worden alle documenten getoond die vanaf 1 maart 2024 zijn ontvangen.

Aan de linkerkant van de tabel zie je wanneer en van wie het documenten ontvangen is. Ook wordt hier getoond of het document via de portal, e-mail of mobiele app is ontvangen. In het geval van een e-mail is er geen Gebruiker bekend en blijft de kolom Ontvangen van leeg.

Ontvangen documenten scherm in TriFact365, tabel, kolommen: ontvangen op, ontvangen van, e-mailadres, bron (portal, mobiele app of e-mail)

Aan de rechterkant van de tabel zie je het type en de bestandsnaam. Via de drie puntjes (•••) kun je het ontvangen document downloaden.

Via de kolom Verwerkt kun je zien of het document succesvol verwerkt is. Wanneer het document niet verwerkt kon worden, dan wordt in de kolom Opmerking de reden hiervan getoond.

Ontvangen documenten in TrIFact365, tabel, voor elk document wordt getoond: type (inkoop of verkoop), document, status (verwerk/niet verwerk), opmerking waarin reden staat waarom document niet verwerkt kon worden, bijvoorbeeld "document is beveiligd met een wachtwoord"

Let op!

Dit scherm is bedoeld voor het raadplegen van ontvangen documenten en hoe deze zijn aangeleverd. Bewerkingen op een document na het uploaden worden hier NIET getoond.