Support > Aanleveren, uploaden en archiveren / Beheer en instellingen > Ontvangen e-mails

Ontvangen e-mails

Let op!

Deze functie is alleen beschikbaar voor Beheerders en Gebruikers die het recht Mailbox hebben toegewezen gekregen.

In het scherm Ontvangen e-mails kunnen alle e-mails die verstuurd zijn naar een administratie geraadpleegd worden. Ga in het menu naar Inbox > Ontvangen e-mails om het scherm te openen.

Met de zoekopties kun je eenvoudig e-mails filteren op administratie, afzender, onderwerp, datum en verwerkte bijlages. Daarnaast kun je ook de e-mails sorteren. Klik hiervoor op de titel van de kolom om ze aflopend/oplopend te sorteren.

Niet verwerkte bijlage?
Staat er een rood icoontje met een uitroepteken voor de e-mail? Dan zaten er geen (geldige) bijlagen in de e-mail.

Let op!

Niet verwerkte bijlage(s) worden alleen getoond in Ontvangen e-mails. De documenten zullen niet getoond worden in Ontvangen documenten.

Email bekijken
Je kunt details van de e-mails bekijken door op Bekijken te klikken. Je kunt dan zien welke bijlagen verwerkt zijn en waarom bepaalde bijlagen niet verwerkt zijn.

Foutmelding

SPF check failed

Lees dit artikel voor meer informatie over bovenstaande foutmelding.