Periode-instellingen

Normaal gesproken hanteert TriFact365 een periode-instelling van 12 periodes (maanden). Heb je een andere periode-indeling in jouw administratie? Dan neemt TriFact365 deze automatisch over. In het scherm Controleren en verwerken zie je dat de periode zich aanpast aan de factuurdatum die je ingeeft.

Je kunt de periode-datumtabel in TriFact365 raadplegen bij de administratie-instellingen. Ga hiervoor naar Instellingen > Administraties > Vergrootglas > Periode-datumtabel.

Hier kun je precies zien welke boekjaren en periode-instellingen geïmporteerd zijn uit jouw administratie. Je kunt op het vergrootglas achter een boekjaar klikken om de precieze periodeverdeling te bekijken voor dat betreffende boekjaar.

Let op: Periode-instellingen zijn beschikbaar voor AccountView, AFAS, Exact Online, Twinfield en Unit4 Multivers

Let op: Werk je met AFAS? Dan dien je minimaal versie 3.0 van de GetConnectors geïnstalleerd te hebben. Klik hier om de meest recente versie te downloaden.

Let op: Maak je gebruik van een lokale versie van Unit4 Multivers en is de koppeling met TriFact365 gelegd vóór 15 oktober 2019? Dan dien je een nieuwe installatie uit te voeren. De meest recente installatiebestanden vind je in de portal tijdens het leggen van de koppeling.