Support > Beheer en instellingen > Periode-instellingen

Periode-instellingen

Normaal gesproken hanteert TriFact365 een periode-instelling van 12 periodes (maanden). Heb je een andere periode-indeling in jouw administratie? Dan neemt TriFact365 deze automatisch over. In het scherm Controleren zie je dat de periode zich aanpast aan de factuurdatum die je ingeeft.

Je kunt de periode-datumtabel in TriFact365 raadplegen bij de administratie-instellingen.

1. Ga hiervoor naar Instellingen (tandwiel) > Administraties en dubbelklik op de administratie.
  2. Ga vervolgens naar het tabblad Periode-datumtabel.
Lijst met boekjaren in TriFact365. elk boekjaar heeft een begindatum en een einddatum. ook is het aantal onderliggende periodes zichtbaar.

Hier kun je precies zien welke boekjaren en periode-instellingen geïmporteerd zijn uit jouw administratie. Je kunt dubbelklikken op het boekjaar of via het menu (•••) klikken op Bekijken om de precieze periodeverdeling te bekijken voor dat betreffende boekjaar.

Let op!

Periode-instellingen zijn beschikbaar voor AccountView, AFAS, Exact Online, iMUIS Online, Twinfield en Unit4 Multivers / Boekhoud Gemak

Let op!

Werk je met AFAS? Dan dien je minimaal versie 3.0 van de GetConnectors geïnstalleerd te hebben. Klik hier om de meest recente versie te downloaden.