Support > AFAS > GetConnectors updaten in AFAS

GetConnectors updaten in AFAS

Versie 4.0 – 06-11-2020

GetConnector Trifact_Vatcodes aangepast om onderscheid te maken tussen inkoop- en verkoopcodes.

Bekijk hieronder de stappen die je moet doorlopen om de GetConnectors in AFAS te updaten.

Stap 1
Download hier de laatste versie van de GetConnectors.

Stap 2
Ga in AFAS naar Algemeen > Uitvoer > Beheer > GetConnector.

Stap 3
Importeer hier de geüpdate GetConnectors.

het scherm GetConnector beheren in AFAS. Onder het knopje "Meer acties" is de optie "importeren" gemarkeerd.

Stap 4
Controleer vervolgens of de GetConnectors nog toegevoegd zijn aan de App connector. Ga hiervoor naar Algemeen > Beheer > App connector.