AFAS Open 2019: TriFact365 presenteert

afas open accountancy

Donderdag 23 mei wordt de AFAS Open Accountancy 2019 georganiseerd. Tijdens de AFAS Open Accountancy kom je gedurende verschillende sessies alles te weten over de nieuwste functionaliteiten van Profit 11. Daarnaast kun je tussen de sessies door netwerken op het netwerkplein en ontdekken wat partners, zoals TriFact365, voor jou kunnen betekenen. Bekijk hier het volledige programma voor de AFAS Open Accountancy.

Accountants werken met TriFact365

TriFact365 is een cloudapplicatie dat bijdraagt aan het nog sneller en eenvoudiger verwerken van facturen. Met gebruik van TriFact365 kun je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes digitaal verwerken in AFAS. Aanlevering van deze documenten gaat gemakkelijk via de TriFact365 webportal, de e-mail of via de mobiele app. Na het uploaden wordt er binnen enkele seconden al een boekingsvoorstel gepresenteerd. De toepassing van machine learning stelt TriFact365 in staat om deze realtime herkenning te realiseren. Je hoeft het boekingsvoorstel slechts nog te controleren, waarna deze met een druk op de knop geboekt kan worden in AFAS. De boeking, inclusief de PDF-factuur, komt direct in AFAS terecht. Op deze manier heb je altijd je boekhouding up-to-date.

Verder verkennen

Meer weten over de mogelijkheden die TriFact365 in combinatie met AFAS te bieden heeft? Bezoek ons dan donderdag 23 mei op het netwerkplein bij de AFAS Open Accountancy.

Al enthousiast? Dan kun je alvast vrijblijvend testen met TriFact365. Vraag hier een gratis proefversie aan.

We zien je graag donderdag 23 mei!

Meer lezen over de koppeling met AFAS.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen