AFAS koppeling met TriFact365

Met TriFact365 digitaliseer je alle inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in AFAS.

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365

AFAS en TriFact365: Softwarepartners

Het gloednieuwe AFAS Experience Center staat natuurlijk in Leusden. Vlakbij op nog geen 5 km afstand staat het kantoor van TriFact365 in Amersfoort centrum. Als Softwarepartners raadplegen we elkaar regelmatig voor de ontwikkeling van nieuwe functies. TriFact365 en AFAS hebben veel wederzijdse klanten en weten elkaar snel te vinden in geval van supportvragen.

Robothand en mensenhand vormen hart voor AFAS

Scan en Herken voor AFAS

TriFact365 levert toonaangevende OCR software met slimme algoritmen die automatisch een boekingsvoorstel klaarzetten. Facturen hoef je niet meer handmatig over te tikken. Met digitale innovatie bespaar je tijd voor belangrijke zaken.

TriFact365 Factuurverwerking

Verwerk alle inkomende facturen volledig digitaal. Verbeter de nauwkeurigheid en verhoog je efficiëntie met TriFact365 Scan & Herken, digitale werkstromen voor fiattering en slimme factuurherkenning.

Controlescherm in TriFact365 voor journaalpost naar AFAS
Blije boekhouders zitten achter laptops en gooien papieren facturen in de lucht die voortaan digitaal in AFAS gaan.

TriFact365 Digitaal Declareren

Volledig digitaal declareren doe je met de TriFact365 bonnetjes app. Autoriseer met één swipe bonnetjes en declaraties. Werk waar gewenst met meerdere autorisatielagen, want werkstromen richt je binnen een paar minuten geheel zelfstandig in. Bevorder in je organisatie het nieuwe werken. Benut de kracht van slimme boekingsvoorstellen voor AFAS.

De belangrijkste voordelen voor AFAS

In TriFact365 kun je GRATIS gebruikers aanmaken voor het Digitale Aanleverportaal en de Mobiele App waarmee je de verwerking automatiseert van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes, declaraties en overige documenten. Bijkomend voordeel zijn de gemakkelijk instelbare Workflows voor Autoriseren en Procureren tegen de scherpste tarieven in Nederland. Verder krijg je met TriFact365 ook de beschikking over de ingebouwde toonaangevende Scan & Herken software voor de verwerking van alle inkoopfacturen en verkoopfacturen. Kortom, TriFact365 automatiseert de verwerking van alle boekingsstukken naar AFAS.

Heb je nog vragen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor AFAS.

Rick Spek Sales TriFact365

Rick Spek, Sales Consultant TriFact365

  • Aanlever- en documentenportaal voor facturen, bonnetjes en overige boekingsstukken
  • E-facturen (UBL), XML, PDF, Afbeeldingen, Word, Excel
  • GRATIS App gebruikers
  • Optionele Autorisatie Workflows
  • De Nr 1. Scan & Herken software van Nederland
  • Boekingsvoorstellen binnen een paar seconden
  • Toonaangevend nauwkeurig in factuurherkenning
  • Machine Learning tot op boekingsregels
  • Met 1 klik journaalposten in je boekhouding!
  • Forse tijd- en kostenbesparing

Wat is AFAS?

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS heeft meer dan 11.000 klanten uit verschillende branches en won de Koning Willem Prijs in de categorie Grootbedrijf. De algemene basis bestaat uit ERP software en de belangrijkste modules zijn CRM, Financieel, HRM, Ordermanagement, Payroll, Projecten en Workflowmanagement.

TriFact365 is trots en actief AFAS Partner, onze software is toonaangevend in Scan & Herken voor Accountancy & MKB. Jaarlijks zijn we bij events aanwezig om ons steentje bij te dragen. Zo organiseren we gezamelijk inspiratiesessies waaronder “de Boekhoudfabriek”. Meer concrete voordelen van Scan en Herken met TriFact365.

Koppel TriFact356 software eenvoudig met je boekhoudpakket

Alle logo's van boekhoudpakketten waarmee TriFact365 koppelt

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!