AFAS Software werkt 2x sneller met TriFact365 OCR

Accountants en boekhouders koppelen AFAS massaal met TriFact365 OCR Software.

pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365

Waarom koppelen met AFAS Software?

Met TriFact365 kies je voor bewezen succes. Volgens AFAS zijn we medio 2021 de nummer 1 in gekoppelde administraties voor AFAS Small Business en ons volume voor AFAS Profit is nog veel hoger. Je koppelt TriFact365 in no-time met AFAS, dure consultancy is overbodig en binnen 15 minuten start je tijdsbesparing met automatische verwerking van boekingsdocumenten. Accountants omarmen onze software vanwege de uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding.

✔Nr 1. in volume voor AFAS + gebruiksvriendelijk + scherpste tarieven van Nederland

Superslimme OCR Software voor AFAS

TriFact365 zit boordevol zelfontwikkelde en zelflerende algoritmen. Onze OCR software herkent razendsnel alle inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Binnen een paar seconden na aanlevering ontvang je een compleet boekingsvoorstel, tel uit je winst! Ontdek de werking en voordelen van onze slimme OCR software voor jouw AFAS administratie(s).

Controlescherm in TriFact365 voor journaalpost naar AFAS
Blije boekhouders zitten achter laptops en gooien papieren facturen in de lucht die voortaan digitaal in AFAS gaan.

Extra functies voor AFAS Financieel

AFAS bouwt graag een feestje, wij doen mee! Onze software bevat namelijk ook heel veel extra functies die de online samenwerking bevorderen. Met TriFact365 verbeteren je de kwaliteit van financiële processen en verhoog je eenvoudig de efficiëntie in je organisatie. Ontdek nog meer functies voor accountants en MKB bedrijven.

Unieke samenwerking voor accountants en klanten

Wil je alle functies- en voordelen van TriFact365 leren kennen? Bekijk dan ook even onze add-ons: autorisatiemanagement- en procuratiemanagement. Ontdek onze add-on Workflows voor AFAS!

Robothand en mensenhand vormen hart voor AFAS

Geef AFAS Software een impuls!

Met TriFact365 automatiseer je de verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes, declaraties en overige documenten. Je kunt onbeperkt gratis gebruikers aanmaken voor het aanleveren van boekingsdocumenten. TriFact365 verwerkt alle gangbare bestandsformaten. Bijkomend voordeel zijn de gemakkelijk instelbare workflows voor autoriseren en procureren tegen de scherpste tarieven in Nederland. Verder krijg je met TriFact365 ook de beschikking over de ingebouwde algoritmen voor 100% automatische factuurherkenning. Kortom, TriFact365 automatiseert de verwerking van boekingsstukken naar AFAS Software!

Heb je nog vragen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor AFAS.

Rick Spek Sales TriFact365

Rick Spek, Sales Consultant TriFact365

  • Aanlever- en documentenportaal voor facturen, bonnetjes en overige boekingsstukken
  • Bestandsformaten: UBL, XML, PDF, Afbeeldingen, Word, Excel
  • TriFact365 app met gratis gebruikers
  • Optionele autorisatie workflows
  • De Nr 1. OCR Software voor accountantskantoren!
  • Boekingsvoorstellen binnen een paar seconden
  • Toonaangevend nauwkeurig in factuurherkenning
  • Machine Learning tot op boekingsregels
  • Met 1 klik journaalposten in je boekhouding!

Wat is AFAS?

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS heeft meer dan 12.000 klanten uit verschillende branches en won de Koning Willem Prijs in de categorie Grootbedrijf. De algemene basis bestaat uit ERP software en de belangrijkste modules zijn CRM, Financieel, HRM, Ordermanagement, Payroll, Projecten en Workflowmanagement.

TriFact365 is officieel partner van AFAS Software

Officieel partner voor AFAS Software betekent dat de koppeling met TriFact365 is gecertificeerd. Als partner zijn we jaarlijks aanwezig bij evenementen van AFAS. We geven regelmatig samen met AFAS presentaties, wellicht herken je ons van AFAS bijeenkomsten met als titel de “Boekhoudfabriek”.

Net als AFAS hechten wij ook veel waarde in het vertellen en delen van klantervaringen, bekijk onze blog en updates voor actuele AFAS ontwikkelingen!

Koppel TriFact356 software en versnel AFAS Software !

Alle logo's van boekhoudpakketten waarmee TriFact365 koppelt

Zelf de voordelen ervaren voor je AFAS boekhouding?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!