NIEUW: Betalingsreferentie voor inkoop- en verkoopfacturen

betalingsreferentie

Onlangs hebben we een volledig nieuw scherm geïntroduceerd voor het boeken van de financiële documenten. Het meesturen van een betalingsreferentie hebben we nu toegevoegd als eerste nieuwe functionaliteit! Je kunt deze activeren via de BETA-functies bij je gebruiker.

Stel een standaard betalingsreferentie in

Een betalingsreferentie is een referentie die je gebruikt bij het betalen van een factuur. Dankzij deze referentie kun je vaak automatisch een ontvangen betaling koppelen aan een openstaande factuur. Dit zorgt voor een verdere automatisering van het boekhoudproces.

In TriFact365 hebben we de mogelijkheid toegevoegd om een standaard betalingsreferentie in te stellen op administratieniveau. Dit kan met behulp van zogeheten “labels”. Met deze labels kun je bepaalde eigenschappen van de boeking (bijv. Factuurnummer) gebruiken als betalingsreferentie. Voor inkoop- en verkoopfacturen kun je dit apart instellen.

Aanvullend is het ook mogelijk om een standaard betalingsreferentie in te stellen bij een specifieke leverancier of klant. In het boekingsvoorstel zal standaard deze instelling overgenomen worden. Indien deze niet aanwezig is, dan zal er gekeken worden naar de instelling op administratieniveau.

Deze functionaliteit is beschikbaar gemaakt voor Accountview, AFAS, Boekhoud Gemak, Exact Online, Twinfield en Unit4 Multivers Online.

Meer weten?

Bekijk hier onze supportpagina over activeren en instellen van een betalingsreferentie.

Heb je interesse in verdere updates?

Via deze Blog houden we je op de hoogte van belangrijke nieuwe ontwikkelingen. Wil je alle details leren kennen van verbeteringen, bugfixes en BETA functies? Neem dan ook eens kijkje op onze updatepagina.

Tijd besparen met TriFact365

Werk je nog niet met TriFact365? Vraag hier direct een proefversie aan! Je kunt meteen beginnen met testen en TriFact365 gedurende 30 dagen uitproberen.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen