Volledig digitaal boekhouden voor Van Klompenburg met TriFact365

Van Klompenburg Administraties en Belastingadvies is een administratie- en belastingadvieskantoor met een klantenbestand dat zich tot ver buiten de eigen regio uitstrekt. Gevestigd op de Veluwe biedt Van Klompenburg verschillende diensten aan als het gaat om de verwerking van administratie, fiscale en juridische advisering en ICT-diensten.

Buiten de Veluwe is een bekend bungalowpark in Zeeland één van de klanten die door Van Klompenburg wordt ondersteund. Het ondersteunen van klanten buiten de regio is mogelijk omdat Van Klompenburg digitaal boekhouden ambieert.

Wapperende vlag met logo van Van Klompenburg

Hendrik van de Weg, medewerker bij Van Klompenburg, vertelt over het kantoor:

“Wij werken met gepassioneerde en ambitieuze medewerkers. Ons team bestaat uit medewerkers uit de buurt en wij kennen onze klanten persoonlijk. Met onze diensten voorzien wij in de dagelijkse behoefte van onze klanten. Door onze bereikbaarheid, deskundigheid, toegankelijkheid en betrokkenheid willen wij een duurzame relatie aangaan met onze klanten.”

Kennismaking met TriFact365

Sinds 2006 gaat Van Klompenburg Administraties en Belastingadvies duurzame relaties aan met haar klanten. Steven van Klompenburg en Johan Stip hebben vanaf 2014 samen de leiding over het kantoor. Met hun medewerkers zorgen zij ervoor dat de klanten een toegankelijke en optimale ondersteuning krijgen. Hierbij wordt TriFact365 zowel voor het kantoor zelf als voor haar klanten ingezet.

Het eerste contact met TriFact365 wordt gelegd wanneer Steven als penningmeester van de Nederlandse Truck en Tractor pulling Organisatie (NTTO) op zoek is naar een oplossing voor de autorisatie van facturen.

“TriFact365 is vanuit de zoektocht van Steven naar een oplossing voor het digitaal goedkeuren van facturen als aanvulling op SnelStart naar voren gekomen. De NTTO werkt met verschillende portefeuillehouders die hun eigen facturen moeten goedkeuren. Doordat TriFact365 de mogelijkheid heeft om verschillende autorisatie- en procuratieschema’s te creëren konden facturen ter goedkeuring worden aangeboden bij de verantwoordelijke portefeuillehouder. Dit was precies waar de NTTO naar op zoek was.”

Overleg bij van Klompenburg

Na de positieve ervaringen met TriFact365 vanuit de vraag van de NTTO, besluit Van Klompenburg om TriFact365 als dienstverlening op te nemen in haar portfolio. Bijkomend voordeel voor Van Klompenburg is de Scan en Herken software van TriFact365 waarmee zij facturen efficiënter en sneller kunnen boeken.

Van begin tot eind digitaal met TriFact365

Met de keuze van Van Klompenburg voor TriFact365 hebben zij een complete online oplossing voor de verwerking van facturen. De gehele boekhoudstraat wordt met TriFact365 gedigitaliseerd. Van de aanlevering via e-mail of met de mobiele app, tot het online verwerken van de boeking en de goedkeuring. Door de verschillende modules van TriFact365 te gebruiken kan elk type klant op de door zijn/haar gewenste manier digitaliseren.

Klompenburg, overleg met klant

“Bij Van Klompenburg zien we twee type klanten. Enerzijds de klant die de facturen digitaal bij ons aanlevert en door ons laat verwerken en anderzijds de klant die zelf digitaal zijn/haar administratie voert. Beide type klanten maken gebruik TriFact365, indirect (door de facturen in te sturen naar de administratie in TriFact365) of direct (door er zelf mee te werken).”

“Als klanten extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van digitalisatie en ICT, bv. het inrichten van e-mailboxen en het doorsturen van e-mails, dan kunnen wij dit ook bieden. Zo kan iedereen op zijn eigen manier bij ons digitaliseren.”

TriFact365 biedt met de verschillende modules, aanleveren van facturen, autoriseren, scan en herken en procuratie, voor elk type klant de gewenste digitalisering van de boekhouding.

Toen wij begonnen met TriFact365 ging er een wereld voor ons open!

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen