Samen helder ondernemen doet ZMGroep met TriFact365

ZMGroep, gevestigd in Baarn, is gespecialiseerd in de dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf (plus). Veelzijdigheid, expertise en ruime ervaring zijn de kern voor de adviezen van ZMGroep.

“Wij willen ondersteunen en adviseren gedurende de hele levenscyclus van de onderneming – Samen helder ondernemen.”

Als levenslange partner wil ZMGroep verbonden zijn aan ondernemers. Door een hecht kernteam met weinig verloop weten zij dit te realiseren. Ondernemers kunnen hiermee vertrouwen op een continue kwaliteit en proactieve adviezen.

De receptie van ZMGroep

TriFact365 helpt ZMGroep met het realiseren van haar ambities

Samen met de klant wil ZMGroep helder ondernemen, en denken en handelen vanuit de kansen van de klant. Veel tijd besteden aan de administratie is niet wat ondernemers willen. Zij willen het zo makkelijk mogelijk hebben en de administratie zo efficiënt mogelijk hebben ingericht. Digitaal, actueel en overal bereikbaar zijn voor de administratie de uitgangspunten. Sinds 2019 maakt ZMGroep gebruik van TriFact365. Met TriFact365 richt ZMGroep de administraties in met de modernste digitale mogelijkheden op het gebied van scan en herken en autorisatie. Dit om het uiteindelijke doel: Juiste en actuele financiële stuurinformatie voor de ondernemer, te bereiken.

“Standaard koppelen wij de ondernemers die gebruik maken van Exact Online of AFAS aan TriFact365. Dit is zo’n 90% van de ondernemers die worden ondersteund door Zwart Mul, één van de drie ondernemingen van de ZMGroep. Alle gekoppelde administraties maken gebruik van de scan- en herkenoplossing en een deel van de ondernemers maakt ook gebruik van autorisatie en/of procuratie. Grootste voordelen voor ons en de ondernemers: Alles is digitaal, het is gebruiksvriendelijk en bonnen kunnen met de mobiele app worden geüpload.“, vertelt Marco Leijenhorst, Systeembeheerder bij ZMGroep, over het gebruik van TriFact365.

2 medewerkers van ZM Groep

Inzet van TriFact365 bij ondernemers

Eén van de eerste ondernemers die met TriFact365 werkt vanuit Zwart Mul is een aanbieder van sportreizen. Antal Bos, Assistent Accountant bij Zwart Mul, vertelt over het gebruik van TriFact365 door deze klant:

“Deze klant gebruikt TriFact365 sinds 2019 voor het zelfstandig boeken van haar facturen. Zwart Mul adviseert hen alleen nog bij vragen die zij hebben over de te maken boekingen en controleert per kwartaal de boekhouding. Voor ons is de controle snel te doen doordat de boekingsvoorstellen van TriFact365 compleet zijn en hiermee leiden tot correcte boekingen door de klant.”

ZMGroep, medewerkers bekijken samen een tablet

Over een andere ondernemer, bedenkers van mediacampagnes, die via Zwart Mul gebruik maakt van TriFact365 vertelt Antal:

“De reden voor deze ondernemer om gebruik te maken van TriFact365 is de kwaliteit van de scan- en herken oplossing. In het verleden maakten zij gebruik van de scan- en herken module van Exact Online. Voor veel facturen ging er met deze oplossing tijd verloren met het controleren van de boekingsvoorstellen. Veelal werden er nieuwe leveranciers herkend terwijl er sprake was van een bestaande leverancier. Door de kwaliteit van de herkenning van TriFact365 worden nu alleen de echt nieuwe leveranciers als nieuw voorgesteld. Hierdoor is de verwerkingstijd van boekingsvoorstellen sterk verminderd. Een bijkomend voordeel van TriFact365 is de mobiele app voor het aanleveren van bonnen.“

Door TriFact365 in te zetten bij 90% van haar klanten zorgt ZMGroep ervoor dat ondernemers kunnen focussen op het ondernemen.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen