Koppelen met meerdere boekhoudpakketten bij ASU Advies & Administratie: “Wij zijn daadwerkelijk bezig met het proactief adviseren van onze klanten”

ASU Advies & Administratie kiest ervoor om TriFact365 te koppelen aan meerdere boekhoudpakketten waaronder Visma Accountview en Exact Online. 65

ASU Advies & Administratie is een administratiebureau uit Driebergen en verzorgt de administraties, jaarrekeningen en aangiften voor het MKB. Wat onderscheidt ASU Advies & Administratie van andere administratiebureaus? “Wij zijn daadwerkelijk bezig met het proactief adviseren van onze klanten”, zegt Joost Grootenhaar, Partner & Co-founder van ASU Advies & Administratie. “De laatste jaren merkte je een wisseling in de accountancybranche. Veel kantoren roepen dat ze zich meer gaan focussen op het adviseren van hun klanten, maar wij doen het ook echt”, aldus Joost. Lees verder hoe het koppelen met meerdere boekhoudpakketten via TriFact365 grote voordelen oplevert.

Om de focus volledig op het adviseren te kunnen leggen, heeft ASU Advies & Administratie eerst de interne processen geautomatiseerd. “We zijn begonnen met onze eigen werkprocessen te digitaliseren en automatiseren. Alles is verplaatst naar de cloud en alle dossiers zijn volledig digitaal. Een jaar of twee geleden hebben we de stap gezet om ook de klantadministraties te automatiseren. Eerst de verkoopprocessen, dit ging redelijk eenvoudig aangezien het vaak om dezelfde facturen gaat. Daarna de inkoopprocessen”, vertelt Joost.

Koppelen met meerdere boekhoudpakketten

TriFact365 is destijds door een nieuwe collega onder de aandacht gebracht bij ASU Advies & Administratie. Vanwege de laagdrempeligheid was de keuze snel gemaakt en zijn ze gestart met de verwerking van één administratie in TriFact365. De gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid tot het koppelen met verschillende boekhoudpakketten waren redenen om snel meerdere administraties te koppelen. “In principe is Visma ons hoofdpakket, maar wij hebben ook klanten met specifieke abonnementsvormen waarbij Exact bijvoorbeeld weer beter past. Wij hebben onder andere voor TriFact365 gekozen omdat er gekoppeld kan worden met verschillende boekhoudpakketten”, vertelt Joost.

Kristian van Dijk, Product Owner bij TriFact365, hoort dit vaker. “Accountantskantoren en administratiekantoren werken vaak met verschillende boekhoudpakketten. Daarom vinden wij het belangrijk dat er binnen de TriFact365-omgeving met meerdere boekhoudpakketten tegelijk gekoppeld kan worden. Op deze manier is het mogelijk om een uniforme werkwijze te hanteren”, vertelt Kristian. Klanten hoeven niet meer met verschillende software te werken en alle facturen worden opgeslagen in één digitaal archief.

Gebruiksgemak en informatievoorziening

Gebruiksgemak en informatievoorziening staan bij ASU Advies & Administratie bovenaan wanneer het gaat om het gebruik van TriFact365. “TriFact365 is voor ons en onze klanten een tool voor sneller inzicht, beter en vlotter autoriseren en beter bladeren door het archief”, vertelt Joost. “Wanneer wij deze voordelen duidelijk kunnen uitleggen aan onze klanten, maken ze ook meer gebruik van TriFact365. Wij zien dat in toenemende mate facturen rechtstreeks ingediend worden in TriFact365”. Joost vertelt dat het digitale archief door de klanten als het grootste voordeel wordt gezien. Hierdoor leveren ze vaker hun facturen direct aan bij TriFact365 en gedurende het kwartaal in plaats van alles tijdens de BTW-maand. De administraties zijn hierdoor altijd inzichtelijk en up-to-date.

Waarom TriFact365?

TriFact365 is een cloudapplicatie voor digitale verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen. Hierdoor kan TriFact365 aangeboden facturen binnen enkele seconden als boekingsvoorstel presenteren. Een realtime koppeling is mogelijk met de top 10 boekhoudpakketten. In de markt staat TriFact365 bekend om de combinatie van hoog gebruiksgemak, eenvoudige implementatie en uitstekende support. Daarom biedt TriFact365 dé oplossing om boekingen eenvoudiger en sneller te verwerken.

Verken alle functies van de Nr 1. Scan en Herken Software in Nederland.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen