Minimaliseer handelingen bij factuurverwerking: waarom De Bruijn Administratiekantoor al jaren met TriFact365 werkt

Administratiekantoor de Bruijn werkt met Scan & Herken software van TrIFact365. Minimaliseer handelingen bij Factuurverwerking.

De Bruijn Administratiekantoor maakt sinds 2016 gebruik van de scan en herken software van TriFact365. Recent zijn ze overgestapt op een Vast Abonnement vanwege de sterke groei van het aantal facturen. Minimaliseer handelingen bij factuurverwerking en scoor net als de De Bruijn Administratiekantoor!

Vanuit Amersfoort timmert TriFact365 hard aan de weg als het gaat om scan en herken in de cloud. Het is een puur Nederlands bedrijf met internationale ambitie. De kern van het product zijn zelflerende algoritmen waarmee TriFact365 automatische boekingsvoorstellen genereert. Hierdoor gaat de factuurverwerking soepeler en sneller. “TriFact365 zorgt ervoor dat onze klanten in no-time facturen kunnen verwerken”, zegt Kristian van Dijk, Product Owner bij TriFact365. “De zelflerende algoritmen zorgen ervoor dat klanten binnen enkele seconden een boekingsvoorstel gepresenteerd krijgen dat slechts door hen gecontroleerd hoeft te worden”.

De Bruijn Administratiekantoor

“Wij zijn erg tevreden met de werking van TriFact365”, vertelt Martijn de Bruijn, Bedrijfsadministrateur bij De Bruijn Administratiekantoor. “Het implementeren van TriFact365 voor onze factuurverwerking heeft ervoor gezorgd dat de administratie eenvoudiger en sneller gaat. Eén van de features van TriFact365 die daaraan bijdraagt is het automatisch doorzetten van facturen via de e-mail. Onze klanten laten de facturen die zij van leveranciers ontvangen via hun eigen e-mailadres automatisch doorzetten. De factuur wordt dan direct in de juiste TriFact365 administratie ingelezen en wij hoeven alleen nog maar de controle uit te voeren. Dit zorgt voor gebruiksgemak aan de kant van de klant en ook aan onze kant”.

Minimaliseer handelingen bij factuurverwerking

Klanten willen graag in snel tempo facturen verwerken. “Wij merken dat klanten graag zo min mogelijk handelingen willen verrichten waardoor ze efficiënter kunnen werken”, aldus Kristian. “Met TriFact365 proberen wij de handelingen zo veel mogelijk te minimaliseren zodat er tijdwinst mogelijk is. Bijvoorbeeld door het makkelijk uploaden van facturen en het presenteren van een automatisch boekingsvoorstel. Feedback van klanten helpt ons de juiste richting te bepalen voor nieuwe functies die moeten leiden tot nog meer tijdbesparing”.

Waarom TriFact365?

TriFact365 levert een cloudoplossing voor digitale verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Het uploaden van deze documenten gaat gemakkelijk via de webapplicatie, e-mail en mobiele app. De scan en herken software werkt realtime en volledige automatisch met zelflerende algoritmen. Er is een realtime koppeling mogelijk tussen TriFact365 en de grootste boekhoudpakketten in Nederland. Bekijk alle voordelen van factuurverwerking.

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen