Non Stop Fashion kiest voor factuurverwerkingssoftware van TriFact365

Non Stop Fashion

Eerder dit jaar heeft de winkelketen de keuze gemaakt om facturen te gaan verwerken met de bedrijfssoftware van TriFact365 als aanvulling op Exact Online.

Bas de Wit: “Op wintersportvakantie zag ik hoe een vriend en medeondernemer zijn administratie in sneltreinvaart aan het bijwerken was op zijn laptop. Hij heeft me toen laten zien hoe snel en gemakkelijk dit gaat via TriFact365. Hierna zijn mijn collega Jan en ik al snel van start gegaan met de gratis versie van TriFact365.”

Facturen altijd makkelijk online beschikbaar

 “Als ik vroeger een factuur nodig had moest ik altijd aan Jan vragen of hij deze voor me op kon zoeken. In het online archief van TriFact365 kan ik heel eenvoudig zelf facturen terugvinden. Hiervoor hoef ik niet in te loggen in het boekhoudpakket. Dat gaat nu 10 keer makkelijker dan voorheen.”

Over Non Stop Fashion

Non Stop Fashion is een keten kledingwinkels met vestigingen in Amersfoort, Houten, IJsselstein, Vleuten en Woerden. Daarnaast heeft Non Stop Fashion ook een webshop.

Over TriFact365 

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf, opgericht in 2012. Wij helpen ondernemers bij het efficiënt verwerken van hun administratie. Op het moment van schrijven gebruiken ruim 20.000 organisaties onze software.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen