TriFact365 breidt uploadmogelijkheden uit met afbeeldingen, Word en Excel

laptop op bureau

Tegenwoordig worden de meeste facturen verstuurd in PDF- en/of XML-formaat. In Nederland kennen we UBL als het standaard formaat van elektronisch factureren. Desondanks is één van de veelgevraagde wensen onder TriFact365-gebruikers het uploaden van afbeeldingen, Word- en Excelbestanden. Na een aantal maanden in BETA gedraaid te hebben bij een handjevol gebruikers, zijn deze nieuwe uploadmogelijkheden nu voor iedereen beschikbaar!

Eenvoudig afbeeldingen en Word- en Excelbestanden uploaden

Gebruikers kunnen nu de meest gebruikte afbeeldingsformaten (JPG, PNG, GIF, etc.) en Word- en Excelbestanden uploaden in TriFact365. Dit kan zowel handmatig via de portal als via onze e-mailfunctionaliteit. Niet elk boekhoudpakket ondersteunt het toevoegen van bijlages in een afbeelding- of Word/Excel-formaat. Daarom worden de geüploade bestanden geconverteerd naar een PDF-bestand, dat uiteindelijk meegestuurd met de boeking naar het boekhoudpakket.

Elke ondernemer en accountant heeft zo zijn/haar eigen werkwijzen. Op deze manier kan iedereen zijn/haar bestanden in elk formaat aanleveren met de garantie dat deze ook achter de boeking in het boekhoudpakket terechtkomen.

Meer weten?

Bekijk hier onze supportpagina over het uploaden van documenten. Werk je nog niet met TriFact365? Vraag hier direct een proefversie aan! Je kunt meteen beginnen met testen en TriFact365 gedurende 30 dagen uitproberen.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen