Support > Aanleveren, uploaden en archiveren > Uploaden via de portal

Uploaden via de portal

Klik op Uploaden onder Mijn Werkvoorraad in het Dashboard, of klik op Upload boven in de blauwe menubalk.

1. Kies eerst de administratie waaraan je het document wil toevoegen.
  2. Kies vervolgens om wat voor type document het gaat: Inkoopfactuur of Verkoopfactuur.
  3. Bevat dit document één factuur? Kies dan Enkel boekingsstuk per bestand. Bevat dit document meerdere facturen? Kies dan Meerdere boekingsstukken per bestand.
  4. Selecteer ‘Kies bestand(en)’ of sleep je bestand(en) naar het grijze vak. Klik op ‘Klaar’ als de upload voltooid is.

Toegestane bestandsformaten:  .bmp, .doc, .docx, .gif, .jpg, .jpeg, .pdf, .png, .tif, .tiff, .xls, .xlsx.

LET OP

• Een bestand mag maximaal 20MB zijn.
  • Het is niet mogelijk om ‘Meerdere boekingsstukken per bestand’ te selecteren wanneer je afbeeldingen wilt uploaden.
  • UBL-facturen kunnen alleen worden aangeleverd per e-mail.

Lees hier meer over uploaden via e-mail en mobiele app: