Uploaden via de portal

UBL-facturen uploaden

UBL-facturen kunnen alleen worden aangeleverd via e-mail.

Om te beginnen:
Klik op ‘Uploaden’ onder ‘Mijn Werkvoorraad’ of klik op ‘Upload’ boven in de blauwe menubalk.

Stap 1
Kies eerst de administratie waaraan je het document wil toevoegen.

Stap 2
Kies vervolgens om wat voor type document het gaat: inkoopfactuur of verkoopfactuur

Stap 3
Bevat dit document één factuur? Kies dan ‘Enkel boekingsstuk per bestand’. Bevat dit document meerdere facturen? Kies dan ‘Meerdere boekingsstukken per bestand’.

Stap 4
Selecteer ‘Kies bestand(en)’ of sleep je bestand(en) naar het grijze vak. Klik op ‘Klaar’ als de upload voltooid is.

Hierna komt de upload in de ‘Herkenning’ terecht. Wanneer de herkenning voltooid is wordt het document verplaatst naar ‘Splitsen’, ‘Autoriseren’ of ‘Controleren’, afhankelijk van hoe de werkstroom is ingericht.

Het bestand mag max. 20MB zijn.

Lees hier meer over uploaden via e-mail en mobiele app: