Workshop ‘Digitale factuurverwerking’ op het ICT & Kennis Event

ICT & Kennis Event georganiseerd door Keda Consult

Op 26 oktober organiseert Keda Consult het ICT & Kennis Event voor ondernemers op hun vestiging in Lekkerkerk. Onder het genot van een hapje en drankje en de mogelijkheid om workshops te volgen presenteren Keda Consult en zijn partners, waaronder TriFact365, hun ideeën over automatisering en digitalisering van bedrijven.

Sinds juli 2017 heeft TriFact365 een koppeling met SnelStart, tevens aanwezig op het ICT & Kennis Event. Voor MKB-bedrijven die hun boekhouding voeren in SnelStart wordt het zo nog gemakkelijker om tijd te besparen voor zaken die er écht toe doen.

Hierover leggen Kristian van Dijk en ik namens TriFact365 om 19:30 uur alles uit in de workshop ‘Tijd en geld besparen met slimme factuurverwerking’. Allerlei aspecten van het digitaal verwerken van facturen en de inrichting van fiatteringswerkstromen komen hierbij aan bod. Hiertoe wordt TriFact365 live gedemonstreerd om deelnemers van het gemak en de eenvoud van scannen en herkennen in combinatie met SnelStart te overtuigen.

Gedurende de dag worden door verschillende partners van Keda Consult workshops gegeven. Zo geeft SnelStart twee workshops voor accountants en ondernemers en zal Order-Direct stilstaan bij order- en voorraadbeheer.

Het event zal beginnen om 14:00 uur en eindigt rond 21:00 uur, dus kom gerust langs op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Wij gaan graag verder in gesprek over de mogelijkheden van scan en herken. Daarnaast biedt het ICT & Kennis Event de uitgelezen mogelijkheid om vragen te stellen en we voorzien je bovendien graag van tips & tricks. We zien je hopelijk daar bij Keda Consult in Lekkerkerk!

Ook de workshop ‘Tijd en geld besparen met slimme factuurverwerking’ van TriFact365 bijwonen?
Meld je aan via de website van Keda Consult en dan zien we je op 26 oktober in Lekkerkerk!

ICT kennis event
Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen