Plug-in voor SnelStart met de makkelijkste Scan en Herken van Europa

TriFact365 heeft een officiële partnerkoppeling met SnelStart, waarmee MKB ondernemers en accountants de makkelijkste Scan en Herken van Europa kunnen ontsluiten.

Pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 28.000 organisaties werken al met TriFact365
Laptop met SnelStart logo met daarnaast een smartphone met de TriFact365 app

Werk tot 80% sneller

TriFact365 levert voorsprong door techniek. Benut de kracht van AI, deep-learning en zelflerende algoritmen.

Eerlijke tarieven

TriFact365 heeft al jaren de scherpste tarieven. Alles is maandelijks opzegbaar, geen vaste contracten, geen verborgen kosten.

Waarom kiezen voor TriFact365 als aanvulling op SnelStart?

SnelStart had lange tijd zelf geen Scan en Herken functie. Daarom is er een koppeling ontwikkeld met TriFact365. We laten je graag zien welke voordelen TriFact365 te bieden heeft ten opzichte van de beperkte scanfuntie die SnelStart tegenwoordig zelf aanbiedt.

  SnelStart
TriFact365
Scan en Herken
Features    
Boekingsvoorstel op basis van data extractie
 
 
Herkenning inkoopfacturen op factuurkop
 
 
Meerdere facturen insturen in één e-mail 
 
Herkenning verkoopfacturen 
 
Herkenning op regels, powered by AI 
 
Documenten samenvoegen en splitsen 
 
Werk met verschillende boekhoudpakketten 
 
Onbeperkt gratis gebruikers 
 
Verwerk word en excel bestanden 
 

De gegevens in deze tabel werden op 26 januari 2024 verkregen uit vrij beschikbare bronnen. Neem bij vragen contact met ons op via sales@trifact365.nl

Bereken je kosten

Keuzehulp

Aantal administraties:
Documenten per maand:
Aantal autorisatie / procuratiegebruikers:

Variabel

Beste optie
 • 0.99 per maand
 • 1 administraties: €0.99 per maand
 • 0 documenten: €0
 • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand

Totaal: €1.98

Vast

Beste optie
 • 99 per maand
 • 1 administraties: €2.50 per maand
 • 0 documenten inbegrepen
 • 0 documenten boven fair use limiet: €0
 • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand

Totaal: €101.50

Veelgestelde vragen

Wat is regelherkenning?

Met regelherkenning kan een (gescande) factuur automatisch opgesplitst worden in meerdere boekingsregels. Bijvoorbeeld een regel met hoge btw, en een regel met lage btw. Of een aparte regel voor elk product op de factuur of bon.

Wat bedoelen jullie met grootboekherkenning?

Op basis van opgebouwde historie zal TriFact365 grootboeken automatisch voorstellen per boekingsregel.

Grootboekherkenning zorgt met name voor het sneller verwerken van facturen die afkomstig zijn van vaste leveranciers waar verschillende producten en/of diensten afgenomen worden.

Zijn extra gebruikers in TriFact365 gratis?

Ja! Je mag een onbeperkt aantal gratis gebruikers aanmaken in TriFact365. Per gebruiker is instelbaar wát deze mag doen, en tot welke administratie(s) deze toegang heeft. Je kan alle medewerkers aanmaken als gebruiker zodat ze foto's van bonnetjes kunnen uploaden via de mobiele app.

Wat gebeurt er na de proefperiode?

Starten met TriFact365 is gratis. Na afloop van de gratis periode stopt de toegang automatisch. Je zit dus nergens aan vast en hebt bij de start geen kosten, dat is onze 100% tevredenheidsgarantie.

Wat is het voordeel van gegevens kopiëren vanaf de PDF?

TriFact365 zal in het boekingsvoorstel altijd een omschrijving invullen op de boekingsregel(s). Als je liever een andere tekst overneemt van de factuur kan je deze eenvoudig aanklikken en plakken in het omschrijvingsveld.

Ook kan deze functie gebruikt worden om eenvoudig gegevens van de relatie te kopiëren vanaf de pdf.

Exact Online kent deze functie niet.

Voor welke boekhoudpakketten kan TriFact365 nog meer gebruikt worden?

Naast SnelStart kan TriFact365 op dit moment ook gebruikt worden in combinatie met Exact Online, AFAS Profit, iMuis Online, King ERP, King Finance, Twinfield, Boekhoud Gemak, Multivers Online, Visma AccountView en Visma eAccounting.

Waarom is het handig dat TriFact365 gebruikt kan worden met verschillende boekhoudpakketten?

Dit is met name een voordeel voor accountants- of boekhoudkantoren die ook (nieuwe) klanten willen kunnen bedienen die al een abonnement hebben op andere boekhoudsoftware.

Het boekhoudpakket van de klant kan eenvoudig gekoppeld worden waarna vanuit TriFact365 alle klantadministraties op een uniforme manier ingeboekt kunnen worden.

Wat is het verschil tussen Variabel en Vast?

Beide abonnementen bevatten dezelfde functionaliteiten.

Met een Variabel abonnement zijn de kosten met name afhankelijk van het aantal documenten. Veel MKB bedrijven kiezen voor een Variabel abonnement.

Met een Vast abonnement betaal je een vast bedrag per administratie waardoor de kosten voorspelbaarder zijn. Ook is dit abonnement voordeliger als je erg veel documenten verwerkt via TriFact365. Veel accountantskantoren kiezen voor een Vast abonnement.

Maak nu een gratis account aan

Optimaliseer SnelStart met Scan en Herken

De koppeling tussen SnelStart en TriFact365 is in een paar klikken gereed. Automatiseer binnen een paar minuten je online administratie(s) met Scan en Herken van TriFact365.

Wil je zien hoe eenvoudig het is om met TrIFact365 aan de slag te gaan? Bekijk dan de video hiernaast.

Robothand en mensenhand vormen hart voor de koppeling tussen TriFact365 en Snelstart.

Dé specialist in Scan & Herken software óók voor SnelStart

Met TriFact365 Scan & Herken verwerk je veel sneller én nauwkeuriger inkoopfacturen, verkoopfacturen én bonnen naar SnelStart. Werk met de meest innovatieve Scan en Herken software van Nederland. Met deze plug-in automatiseer je in een handomdraai al je boekingswerk.

Alle documenten verzamel je eenvoudig via de slimme webapplicatie, e-mail en/of mobiele app. Daarbij bevordert onze cloudsoftware de samenwerking tussen organisaties en accountants. TrFact365 is dé specialist in zelflerende algoritmen en presenteert in enkele seconden een boekingsvoorstel.

Toonaangevende herkenning op regelniveau

Onze factuurherkenning is nauwkeurig en stelt journaalposten voor tot op regelniveau. Met 1 klik kun je voortaan facturen inboeken. Bij iedere boeking wordt ook de bijbehorende PDF meegestuurd.

Óók relaties maak je aan met 1 klik en wijzig je eenvoudig in TriFact365. Natuurlijk zijn aanpassingen meteen beschikbaar in SnelStart.

Heb je per ongeluk een dubbele factuur toegevoegd? Ook dat is geen probleem, TriFact365 beschikt over een automatische controle voor dubbele facturen.

Koppel Scan & Herken eenvoudig met Snelstart

Een koppeling met TriFact365 is snel gelegd. Je kunt binnen enkele minuten aan de slag. Geen investeringen én geen uitgebreide implementatie nodig.

Heb je gratis hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en SnelStart.

Controlescherm in TriFact365 voor automatisering van journaalposten naar SnelStart

Snelstart factuurverwerking

Met de digitale factuurverwerking van TriFact365 bespaar je over het hele proces van A-tot-Z veel tijd. Facturen verzamel je eenvoudiger met het documentenportaal waarbij je de beschikking krijgt over meerdere uploadkanalen. Alle aanlevergebruikers zijn bovendien ook GRATIS in TriFact365. Je kunt zowel interne als externe gebruikers toevoegen. Verder zijn de werkstromen voor het goedkeuren van facturen van meerwaarde voor SnelStart gebruikers die ook de facturen graag willen autoriseren of procureren. Werkstromen zijn zelfinstelbaar en de inrichting hoeft niet meer dan 10 minuten te kosten van je tijd. Factuurverwerking pas echt compleet met de makkelijkste Scan en Herken van Europa.

Snelstart digitaal declareren

Naast facturen digitaliseer je ook eenvoudig het aanleveren, goedkeuren en inboeken van declaraties naar je administratie. Medewerkers en managers fiatteren eenvoudig met de TriFact365 app alle bonnetjes. Digitaal declareren verhoogt de kwaliteit en vermindert fouten zodat declaratiechaos als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Het verzamelen van declaraties komt eigenlijk neer op het verplichten van digitalisering op het moment dat uitgaven worden gedaan. Met de TriFact365 App scan je eenvoudig alle papieren bonnetjes en documenten naar digitaal formaat waarna ze automatisch worden opgepakt door een automatische workflow. Dagelijks ontvangt TriFact365 hoge volumes declaraties van SnelStart gebruikers.

Man staat naast vrouw en is blij met TriFact365 Scan en Herken voor SnelStart.
Iphone met TriFact365 dashboard en Iphone met TriFact365 app bonnetje upload

Facturen en declaraties met 1 klik goedkeuren

Managers en budgethouders kunnen met TriFact365 met 1 klik declaraties goed- of afkeuren. Daarbij kunnen natuurlijk ook opmerkingen worden geplaatst voor het geval je opmerkingen hebt. Afgekeurde declaraties krijgen een separate status met piepsignaal voor de verantwoordelijke gebruiker. 

Ook met 1 klik journaliseren in SnelStart

Ontvang een automatisch boekingsvoorstel waarmee je in staat bent om met 1 klik facturen en declaraties in SnelStart te boeken. Het kloppend hart van onze cloudsoftware zijn zelflerende algoritmen die ervoor zorgen dat je in een paar seconden een boekingsvoorstel ontvangt tot op regelniveau. Stop met het overtypen van data in journaalposten, benut de kracht van de TriFact365 app als aanvulling voor SnelStart.

Voordelen van de SnelStart – TriFact365 koppeling

Maximaal tijd besparen met het verzamelen van facturen en bonnetjes. Gratis toegang voor iedereen die wil aanleveren, controleren en inzien. Bepaal zelf welke interne of externe gebruikers je toegang geeft en welke rollen die krijgt. Benut de kracht van samenwerking met de slimme Document Hub van TriFact365. Automatiseer hoogvolume werkprocessen en digitaliseer op slimme wijze alle boekingsstukken. De TriFact365 sorteerrobot categoriseert documenten en bepaalt welke workflow automatisch start. Maak optioneel gebruik van het autoriseren en/of procureren van facturen of andere documenten.  Bespaar de meeste tijd met het scannen en herkennen van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes en overige boekingsstukken. Benut de kracht van kant-en-klare boekingsvoorstellen tot op regelniveau. Met 1 klik voortaan je factuur in SnelStart geboekt, ready voor BTW aangifte.

 • TriFact365 verwerkt realtime al je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in SnelStart. Voor elke boeking wordt ook de bijbehorende PDF meegestuurd naar de administratie.
 • Klanten en leveranciers kunnen eenvoudig worden aangemaakt of gewijzigd in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in SnelStart.
 • Per factuur kan de audit trail automatisch als extra PDF meegestuurd worden naar SnelStart.
 • Per ongeluk een dubbele factuur geüpload? Geen probleem. TriFact365 geeft automatisch een melding wanneer een factuur al eerder is verwerkt.

Vertrouwd door meer dan 20.000 bedrijven

Logo Plantsome
Logo Tiqets
Logo Crowe Foederer
Logo YourSuprise
Logo Bamboek

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken voor SnelStart?

Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag met Scan en Herken