TriFact365 bij SnelStart Partnerdag in Ede

Onlangs organiseerde SnelStart een Partnerdag voor alle (potentiële) partners waarbij TriFact365 ook aanwezig was. Hierbij stond voornamelijk de nieuwe API centraal waarmee derde partijen, waaronder Scan- en Herkenpartijen zoals TriFact365, kunnen koppelen. Er werd zelfs een live demonstratie gegeven hoe je als gebruiker van SnelStart snel en eenvoudig een koppeling kan maken met een derde partij!

Gaat TriFact365 nu ook met SnelStart koppelen?
JA! De koppeling stond al op de planning, maar nu de API ontwikkeld is kunnen we heel snel binnen de komende maanden gaan koppelen. Onze ontwikkelaars zijn hier nu druk mee bezig. Zodra wij een koppeling hebben gemaakt en deze stabiel is, zullen we hem openzetten!

Update 2020: Inmiddels is de koppeling al enige jaren een groot succes. Lees hier alles over de diepgaande integratie tussen SnelStart en TriFact365, bekijk de functies en lees over de voordelen!

Heb je ook administraties in SnelStart en wil je graag een koppeling leggen? Stuur een mailtje naar sales@trifact365.nl met uw contactgegevens en wij nemen contact met u op zodra de koppeling live is!

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen