TriFact365 nu ook beschikbaar voor Boekhoud Gemak

Sinds kort is het mogelijk om naast Unit4 Multivers, ook met Unit4 Boekhoud Gemak te koppelen! Vanuit TrIFact365 zien we dit als een logische uitbreiding op de koppelingen met de Unit4 Multivers suite, waartoe we al jaren onze Scan en Herken software succesvol inzetten.

Logo Unit4 Bedrijfssoftware op een laptopscherm.
Alle documenten sneller verzamelen en verwerken in Unit4 Boekhoud Gemak

Plug-and-play koppelen met Unit4 Boekhoud Gemak

Met TriFact365 leg je in een handomdraai de koppeling met Unit4 Boekhoud Gemak. Hierna kun je direct verbeteringen doorvoeren in pre-accounting, het verzamelen en verwerken van documenten, zoals facturen, bonnetjes, declaraties en overige documenten die benodigd zijn voor het voeren van de boekhouding.

Waaruit bestaat de samenwerking met Unit4 Boekhoud Gemak?

TriFact365 en Unit4 zijn officieel koppelingspartners en daardoor kun je direct alle administraties met TriFact365 koppelen. Leveranciers, klanten en overige relevante stamgegevens worden automatisch ingelezen na het leggen van de koppeling. Alle geüploade facturen worden 100% realtime herkend en gekoppeld aan de stamgegevens uit je administratie. Bij het boeken stuurt TriFact365 automatisch een link naar het bijbehorende document mee, zodat je deze ook vanuit Unit4 Boekhoud Gemak kunt opvragen.

Uitgebreide autorisatiewerkstromen

Ook in combinatie met Unit4 Boekhoud Gemak is het mogelijk om workflows in te stellen voor het digitaal goedkeuren van facturen. Met deze slimme en krachtige feature kun je facturen in Unit4 Boekhoud Gemak blokkeren voor betaling wanneer deze ter goedkeuring ligt bij één of meerdere gebruikers. Nadat de workflow is voltooid, worden de facturen automatisch gedeblokkeerd in Unit4 Boekhoud Gemak waarna je de facturen kunt betalen.

Meer weten?

Lees hier meer informatie over de koppeling tussen TriFact365 en Unit4 Boekhoud Gemak.

Werk je nog niet met TriFact365? Vraag hier direct een proefversie aan! Je kunt meteen beginnen met testen en TriFact365 gedurende 30 dagen uitproberen.

Dit artikel delen:

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen