Scan en Herken voor Boekhoud Gemak

Boekhoud Gemak en TriFact365 zijn een gouden combinatie met boekhouden + Scan en Herken. TriFact365 helpt het MKB, corporates, accountants en boekhouders met het ontvangen en inboeken van facturen in Boekhoud Gemak.

Pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 28.000 organisaties werken al met TriFact365
Laptop met Software Gemak logo met daarnaast een smartphone met de TriFact365 app

Werk tot 80% sneller

TriFact365 levert voorsprong door techniek. Benut de kracht van AI, deep-learning en zelflerende algoritmen.

Eerlijke tarieven

TriFact365 heeft al jaren de scherpste tarieven. Alles is maandelijks opzegbaar, geen vaste contracten, geen verborgen kosten.

Waarom kiezen voor TriFact365 als aanvulling op Boekhoud Gemak?

Boekhoud Gemak bevat geen scanfunctie. Daarom is er een koppeling ontwikkeld met TriFact365. We laten je graag zien welke voordelen TriFact365 te bieden heeft.

  Boekhoud Gemak
TriFact365
Scan en Herken
Features    
Boekingsvoorstel op basis van data extractie
 
 
Mailbox voor insturen documenten
 
 
Mobiele app voor uploaden bonnetjes 
 
Regelherkenning, powered by AI 
 
Grootboekherkenning, powered by AI 
 
Gegevens kopiëren vanaf de PDF 
 
Werk met verschillende boekhoudpakketten 
 

De gegevens in deze tabel werden op 26 januari 2024 verkregen uit vrij beschikbare bronnen. Neem bij vragen contact met ons op via sales@trifact365.nl

Bereken je kosten

Keuzehulp

Aantal administraties:
Documenten per maand:
Aantal autorisatie / procuratiegebruikers:

Variabel

Beste optie
 • 0.99 per maand
 • 1 administraties: €0.99 per maand
 • 0 documenten: €0
 • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand

Totaal: €1.98

Vast

Beste optie
 • 99 per maand
 • 1 administraties: €2.50 per maand
 • 0 documenten inbegrepen
 • 0 documenten boven fair use limiet: €0
 • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand

Totaal: €101.50

Veelgestelde vragen

Wat is regelherkenning?

Met regelherkenning kan een (gescande) factuur automatisch opgesplitst worden in meerdere boekingsregels. Bijvoorbeeld een regel met hoge btw, en een regel met lage btw. Of een aparte regel voor elk product op de factuur of bon.

Wat bedoelen jullie met grootboekherkenning?

Op basis van opgebouwde historie zal TriFact365 grootboeken automatisch voorstellen per boekingsregel.

Grootboekherkenning zorgt met name voor het sneller verwerken van facturen die afkomstig zijn van vaste leveranciers waar verschillende producten en/of diensten afgenomen worden.

Zijn extra gebruikers in TriFact365 gratis?

Ja! Je mag een onbeperkt aantal gratis gebruikers aanmaken in TriFact365. Per gebruiker is instelbaar wát deze mag doen, en tot welke administratie(s) deze toegang heeft. Je kan alle medewerkers aanmaken als gebruiker zodat ze foto's van bonnetjes kunnen uploaden via de mobiele app.

Wat gebeurt er na de proefperiode?

Starten met TriFact365 is gratis. Na afloop van de gratis periode stopt de toegang automatisch. Je zit dus nergens aan vast en hebt bij de start geen kosten, dat is onze 100% tevredenheidsgarantie.

Wat is het voordeel van gegevens kopiëren vanaf de PDF?

TriFact365 zal in het boekingsvoorstel altijd een omschrijving invullen op de boekingsregel(s). Als je liever een andere tekst overneemt van de factuur kan je deze eenvoudig aanklikken en plakken in het omschrijvingsveld.

Ook kan deze functie gebruikt worden om eenvoudig gegevens van de relatie te kopiëren vanaf de pdf.

Exact Online kent deze functie niet.

Voor welke boekhoudpakketten kan TriFact365 nog meer gebruikt worden?

Naast Boekhoud Gemak kan TriFact365 op dit moment ook gebruikt worden in combinatie met Exact Online, AFAS Profit, iMuis Online, King ERP, King Finance, SnelStart, Twinfield, Multivers Online, Visma AccountView en Visma eAccounting.

Waarom is het handig dat TriFact365 gebruikt kan worden met verschillende boekhoudpakketten?

Dit is met name een voordeel voor accountants- of boekhoudkantoren die ook (nieuwe) klanten willen kunnen bedienen die al een abonnement hebben op andere boekhoudsoftware.

Het boekhoudpakket van de klant kan eenvoudig gekoppeld worden waarna vanuit TriFact365 alle klantadministraties op een uniforme manier ingeboekt kunnen worden.

Wat is het verschil tussen Variabel en Vast?

Beide abonnementen bevatten dezelfde functionaliteiten.

Met een Variabel abonnement zijn de kosten met name afhankelijk van het aantal documenten. Veel MKB bedrijven kiezen voor een Variabel abonnement.

Met een Vast abonnement betaal je een vast bedrag per administratie waardoor de kosten voorspelbaarder zijn. Ook is dit abonnement voordeliger als je erg veel documenten verwerkt via TriFact365. Veel accountantskantoren kiezen voor een Vast abonnement.

Maak nu een gratis account aan

TriFact365 is dé Scan en Herken partner voor Boekhoud Gemak

Als officieel partner van Unit4 Bedrijfssoftware heeft TriFact365 een plug-and-play koppeling. Je bent dus binnen een paar minuten aan de slag.

Al jaren staat TriFact365 in het Unit4 Partnerecosysteem bekend als beste oplossing qua prijs/kwaliteitverhouding voor het MKB, non-profit en accountantskantoren. Boekhoud Gemak is overgenomen door Exact, het boekhoudplatform waar we ook al jaren mee zijn gekoppeld.

Laptop met Software Gemak logo met daarnaast een smartphone met de TriFact365 app
Vrouw met laptop en mobile werkt met Scan en Herken voor Boekhoud Gemak

De makkelijkste Scan en Herken software voor Boekhoud Gemak

Vanaf nu kun je met TriFact365 nog sneller inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes en declaraties verwerken naar je administratie(s). Ontdek de kracht van een zelflerend aanleverportaal voor alle zakelijke documenten en boekingsstukken.

De herkenningssoftware van TriFact365 behoort tot de absolute top op technisch gebied en maakt volop gebruik van machine learning. Met zelflerende algoritmen ontvang je volautomatisch nauwkeurige boekingsvoorstellen tot op regelniveau.

Vertrouwd door meer dan 20.000 bedrijven

Logo Plantsome
Logo Tiqets
Logo Crowe Foederer
Logo YourSurprise
logo Bamboek

Koppel Plug & Play met Boekhoud Gemak

Een Scan & Herken koppeling tussen King Anywhere en Boekhoud Gemak leg je in een paar klikken. Geen investeringen én geen uitgebreide implementatie.

Gratis hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en Boekhoudgemak.

Wil je zien hoe eenvoudig het is om met TriFact365 aan de slag te gaan? Bekijk dan de video hiernaast.

 • TriFact365 verwerkt realtime al je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in Boekhoud Gemak. Voor elke boeking wordt ook een link naar de bijbehorende PDF meegestuurd naar de administratie.
 • Klanten en leveranciers kunnen eenvoudig worden aangemaakt of gewijzigd in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in Boekhoud Gemak.
 • Boekingen kunnen direct in de juiste valuta ingeboekt worden. Boekhoud Gemak rekent de bedragen automatisch om in de basisvaluta van de administratie.
 • Boekingen kunnen geblokkeerd voor betaling ingeboekt worden. Na goedkeuring wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in Boekhoud Gemak.
 • Per ongeluk een dubbele factuur geüpload? Geen probleem. TriFact365 geeft automatisch een melding wanneer een factuur al eerder is verwerkt.

Meer info over de koppeling tussen TriFact365 en Boekhoud Gemak?

Voorblad van brochure Koppeling voor Boekhoud Gemak

Veelgestelde vragen

Voor wie is Boekhoud Gemak geschikt?

Unit4 Bedrijfssoftware heeft Boekhoud Gemak ontwikkeld voor het MKB, de precieze doelgroep bestaat uit: ZZP, eenmanszaken, sociale werkbedrijven, flexbranche, verenigingen en starters, zakelijke dienstverleners, accountantskantoren, administratiekantoren, relatiebeheerders en belastingadvieskantoren.

Onderdeel van Accountancy Gemak

Boekhoud Gemak is voor accountants als deeloplossing in te passen naast Accountancy Gemak suite van Unit4 Software. De overige modules bestaan uit: Fiscaal Gemak, Rapportage Gemak, Communicatie Gemak, Werkprogramma Gemak, Kantoor Gemak en HR Gemak.

Waarom Boekhoud Gemak koppelen met TriFact365?

TriFact365 is de beste Scan en Herken software in Nederland. De prijs/kwaliteitverhouding is onovertroffen. Technisch het modernste platform met regelherkenning tot op grootboekrekeningen en btw-codes. Daarnaast hanteren we ook de scherpste tarieven voor ondernemers én accountants.

Hoe koppel ik TriFact365 met Boekhoud Gemak?

Dit kun je eenvoudig zelf doen. Iedereen is in staat om binnen een paar minuten de koppeling te realiseren.

Ik ben nog niet helemaal overtuigd, kan ik TriFact365 op proef proberen?

Ja, iedereen kan 30 dagen gratis starten met TriFact365, zonder verplichtingen!

Alle voordelen ervaren van Scan en Herken voor Boekhoud Gemak?

Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag met TriFact365