Scan en Herken voor Boekhoud Gemak

Boekhoud Gemak en TriFact365 zijn een gouden combinatie met boekhouden + Scan en Herken. TriFact365 helpt het MKB, corporates, accountants en boekhouders met het ontvangen en inboeken van facturen in Boekhoud Gemak.

TriFact365 is dé Scan en Herken partner voor Boekhoud Gemak

Als officieel partner van Unit4 Bedrijfssoftware heeft TriFact365 een plug-and-play koppeling. Je bent dus binnen een paar minuten aan de slag.

Al jaren staat TriFact365 in het Unit4 Partnerecosysteem bekend als beste oplossing qua prijs/kwaliteitverhouding voor het MKB, non-profit en accountantskantoren. Boekhoud Gemak is overgenomen door Exact, het boekhoudplatform waar we ook al jaren mee zijn gekoppeld.

Boekhoud Gemak is een Exact Company en wordt versneld met Scan en Herken van TriFact365.
Vrouw met laptop en mobile werkt met Scan en Herken voor Boekhoud Gemak

De makkelijkste Scan en Herken software voor Boekhoud Gemak

Vanaf nu kun je met TriFact365 nog sneller inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes en declaraties verwerken naar je administratie(s). Ontdek de kracht van een zelflerend aanleverportaal voor alle zakelijke documenten en boekingsstukken.

De herkenningssoftware van TriFact365 behoort tot de absolute top op technisch gebied en maakt volop gebruik van machine learning. Met zelflerende algoritmen ontvang je volautomatisch nauwkeurige boekingsvoorstellen tot op regelniveau.

Vertrouwd door meer dan 20.000 bedrijven

Logo Plantsome
Logo Tiqets
Logo Crowe Foederer
Logo YourSurprise
logo Bamboek

Koppel Plug & Play met Boekhoud Gemak

Een Scan & Herken koppeling tussen King Anywhere en Boekhoud Gemak leg je in een paar klikken. Geen investeringen én geen uitgebreide implementatie.

Gratis hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en Boekhoudgemak.

Wil je zien hoe eenvoudig het is om met TriFact365 aan de slag te gaan? Bekijk dan de video hiernaast.

  • TriFact365 verwerkt realtime al je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in Boekhoud Gemak. Voor elke boeking wordt ook een link naar de bijbehorende PDF meegestuurd naar de administratie.
  • Klanten en leveranciers kunnen eenvoudig worden aangemaakt of gewijzigd in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in Boekhoud Gemak.
  • Boekingen kunnen direct in de juiste valuta ingeboekt worden. Boekhoud Gemak rekent de bedragen automatisch om in de basisvaluta van de administratie.
  • Boekingen kunnen geblokkeerd voor betaling ingeboekt worden. Na goedkeuring wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in Boekhoud Gemak.
  • Per ongeluk een dubbele factuur geüpload? Geen probleem. TriFact365 geeft automatisch een melding wanneer een factuur al eerder is verwerkt.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Boekhoud Gemak geschikt?

Unit4 Bedrijfssoftware heeft Boekhoud Gemak ontwikkeld voor het MKB, de precieze doelgroep bestaat uit: ZZP, eenmanszaken, sociale werkbedrijven, flexbranche, verenigingen en starters, zakelijke dienstverleners, accountantskantoren, administratiekantoren, relatiebeheerders en belastingadvieskantoren.

Onderdeel van Accountancy Gemak

Boekhoud Gemak is voor accountants als deeloplossing in te passen naast Accountancy Gemak suite van Unit4 Software. De overige modules bestaan uit: Fiscaal Gemak, Rapportage Gemak, Communicatie Gemak, Werkprogramma Gemak, Kantoor Gemak en HR Gemak.

Waarom Boekhoud Gemak koppelen met TriFact365?

TriFact365 is de beste Scan en Herken software in Nederland. De prijs/kwaliteitverhouding is onovertroffen. Technisch het modernste platform met regelherkenning tot op grootboekrekeningen en btw-codes. Daarnaast hanteren we ook de scherpste tarieven voor ondernemers én accountants.

Hoe koppel ik TriFact365 met Boekhoud Gemak?

Dit kun je eenvoudig zelf doen. Iedereen is in staat om binnen een paar minuten de koppeling te realiseren.

Ik ben nog niet helemaal overtuigd, kan ik TriFact365 op proef proberen?

Ja, iedereen kan 30 dagen gratis starten met TriFact365, zonder verplichtingen!

Alle voordelen ervaren van Scan en Herken voor Boekhoud Gemak?

Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag met TriFact365