Boekhoud Gemak koppeling met TriFact365

TriFact365 en Boekhoud Gemak zijn een gouden combinatie! TriFact365 helpt het MKB, corporates, accountants en boekhouders met het ontvangen, digitaliseren en verwerken van declaraties, inkoopfacturen en verkoopfacturen in Boekhoud Gemak.

Meer dan 600 accountantskantoren werken al met TriFact365

TriFact365 is officieel integratiepartner van Unit4 Bedrijfssoftware

Als officieel partner van Unit4 Bedrijfssoftware heeft TriFact365 een plug-and-play koppeling. Je bent dus binnen een paar minuten aan de slag!

Al jaren staat TriFact365 in het Unit4 Partnerecosysteem bekend als beste oplossing qua prijs/kwaliteitverhouding voor het MKB, Non-profit en Accountantskantoren. Naast Multivers online en server nu dus ook voor de nieuwste online boekhoudsoftware van Unit4!

Pushnotificaties

De slimste Scan en Herken software

Vanaf nu kun je met TriFact365 nog sneller inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes en declaraties verwerken naar je administratie(s). Ontdek de kracht van een zelflerend aanleverportaal voor alle zakelijke documenten en boekingsstukken.

De herkenningssoftware van TriFact365 behoort tot de absolute top op technisch gebied en maakt volop gebruik van machine learning. Met deze zelflerende algoritmen ontvang je volautomatisch nauwkeurige boekingsvoorstellen tot op regelniveau. Met de boekhoudrobot van TriFact365 bespaar je de meeste tijd

Ook deze bedrijven werken met TriFact365

Plantsome werkt met TriFact365 Scan & Herken software
Logo Tiqets
Logo Crowe Foederer voor Exact Online Scan & Herken software
YourSurprise voor Exact Online Scan & Herken software
Bamboek

Veelgestelde vragen

Voor wie is Boekhoud Gemak geschikt?

Unit4 Bedrijfssoftware heeft Boekhoud Gemak ontwikkeld voor het MKB, de precieze doelgroep bestaat uit: ZZP, eenmanszaken, sociale werkbedrijven, flexbranche, verenigingen en starters, zakelijke dienstverleners, accountantskantoren, administratiekantoren, relatiebeheerders en belastingadvieskantoren.

Onderdeel van Accountancy Gemak

Boekhoud Gemak is voor accountants als deeloplossing in te passen naast Accountancy Gemak suite van Unit4 Software. De overige modules bestaan uit: Fiscaal Gemak, Rapportage Gemak, Communicatie Gemak, Werkprogramma Gemak, Kantoor Gemak en HR Gemak.

Waarom Boekhoud Gemak koppelen met TriFact365?

TriFact365 is de beste Scan en Herken software in Nederland. De prijs/kwaliteitverhouding is onovertroffen. Technisch het modernste platform met regelherkenning tot op grootboekrekeningen en btw-codes. Daarnaast hanteren we ook de scherpste tarieven voor ondernemers én accountants.

Hoe koppel ik TriFact365 met Boekhoud Gemak?

Dit kun je eenvoudig zelf doen. Iedereen is in staat om binnen een paar minuten de koppeling te realiseren.

Ik ben nog niet helemaal overtuigd, kan ik TriFact365 op proef proberen?

Ja, iedereen kan 30 dagen gratis starten met TriFact365, zonder verplichtingen!

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!