TriFact365 genomineerd voor Visma eAccounting API-partner van het jaar 2023

Binnenkort vinden de Visma Software Partner Awards weer plaats. Ditmaal heeft TriFact365 een nominatie in de wacht gesleept! Met veel trots hebben Kristian van Dijk en Koen Douma de nominatie voor Visma eAccounting API-partner van het jaar in ontvangst mogen nemen van Bob Huisman en Jeroen Graafland namens Visma.

Kristian van Dijk en Koen Douma van TrIFact365 ontvangen de Visma delegatie op het kantoor van TriFact365

Software

TriFact365 is niet de enige kanshebber op de Partner Award. Andere genomineerden zijn de software-leveranciers Nextens en Time On. Nextens maakt fiscale aangiftesoftware en Time On biedt een handige app voor het registreren van uren. De genomineerden vertegenwoordigen een specifieke sector en vakgebied. We zijn benieuwd wie uiteindelijk de award mee naar huis neemt!

Samenwerking

TriFact365 werkt al jaren nauw samen met Visma. Er zijn succesvolle koppelingen met zowel AccountView(.Net) als Visma eAccounting. Een koppeling tussen TriFact365 en Visma eAccounting is snel gelegd, waardoor er onmiddellijk inkoop- en verkoopfacturen kunnen worden verwerkt.

Toekomst

Ook in de toekomst zullen we gezamenlijke Visma-klanten blijven ondersteunen en begeleiden waar nodig. Dit kan zijn door het beantwoorden van technische vragen, maar ook als het gaat om begeleiding bij de overstap van AccountView naar Visma eAccounting. We zien de nominatie dan ook als een bekroning op onze succesvolle samenwerking!

To be continued…

Nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen