Dé specialist in Scan & Herken software voor eAccounting

Wil je sneller en goedkoper je boekhouding in Visma eAccounting bijwerken? TriFact365 levert de modernste cloudoplossing voor digitale verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Deze documenten upload je gemakkelijk via de webapplicatie, e-mail en/of mobiele app. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen en stelt binnen enkele seconden een boekingsvoorstel voor.

TriFact365 koppelt ook met AccountView.

Pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 28.000 organisaties werken al met TriFact365
Laptop met Visma logo met daarnaast een smartphone met de TriFact365 app

Werk tot 80% sneller

TriFact365 levert voorsprong door techniek. Benut de kracht van AI, deep-learning en zelflerende algoritmen.

Betaal tot 75% minder

TriFact365 heeft al jaren de scherpste tarieven. Alles is maandelijks opzegbaar, geen vaste contracten, geen verborgen kosten.

Waarom kiezen voor TriFact365 in plaats van AutoInvoice?

Visma biedt tegen kosten de aanvullende oplossing AutoInvoice aan voor eAccounting. We laten je graag zien welke voordelen TriFact365 te bieden heeft ten opzichte van deze oplossing van Visma.

  Autoinvoice voor eAccounting
TriFact365
Scan en Herken
Features    
Boekingsvoorstel op basis van data extractie
 
 
Mailbox voor insturen documenten
 
 
Mobiele app voor uploaden bonnetjes 
 
Regelherkenning, powered by AI 
 
Grootboekherkenning, powered by AI 
 
Gegevens kopiëren vanaf de PDF 
 
Werk met verschillende boekhoudpakketten 
 

De gegevens in deze tabel werden op 26 januari 2024 verkregen uit vrij beschikbare bronnen. Neem bij vragen contact met ons op via sales@trifact365.nl

Bereken je kosten

Keuzehulp

Aantal administraties:
Documenten per maand:
Aantal autorisatie / procuratiegebruikers:

Variabel

Beste optie
  • 0.99 per maand
  • 1 administraties: €0.99 per maand
  • 0 documenten: €0
  • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand

Totaal: €1.98

Vast

Beste optie
  • 99 per maand
  • 1 administraties: €2.50 per maand
  • 0 documenten inbegrepen
  • 0 documenten boven fair use limiet: €0
  • 0 autorisatie / procuratiegebruikers: €0 per maand

Totaal: €101.50

Veelgestelde vragen

Wat is regelherkenning?

Met regelherkenning kan een (gescande) factuur automatisch opgesplitst worden in meerdere boekingsregels. Bijvoorbeeld een regel met hoge btw, en een regel met lage btw. Of een aparte regel voor elk product op de factuur of bon.

Wat bedoelen jullie met grootboekherkenning?

Op basis van opgebouwde historie zal TriFact365 grootboeken automatisch voorstellen per boekingsregel.

Grootboekherkenning zorgt met name voor het sneller verwerken van facturen die afkomstig zijn van vaste leveranciers waar verschillende producten en/of diensten afgenomen worden.

Zijn extra gebruikers in TriFact365 gratis?

Ja! Je mag een onbeperkt aantal gratis gebruikers aanmaken in TriFact365. Per gebruiker is instelbaar wát deze mag doen, en tot welke administratie(s) deze toegang heeft. Je kan alle medewerkers aanmaken als gebruiker zodat ze foto's van bonnetjes kunnen uploaden via de mobiele app.

Wat gebeurt er na de proefperiode?

Starten met TriFact365 is gratis. Na afloop van de gratis periode stopt de toegang automatisch. Je zit dus nergens aan vast en hebt bij de start geen kosten, dat is onze 100% tevredenheidsgarantie.

Wat is het voordeel van gegevens kopiëren vanaf de PDF?

TriFact365 zal in het boekingsvoorstel altijd een omschrijving invullen op de boekingsregel(s). Als je liever een andere tekst overneemt van de factuur kan je deze eenvoudig aanklikken en plakken in het omschrijvingsveld.

Ook kan deze functie gebruikt worden om eenvoudig gegevens van de relatie te kopiëren vanaf de pdf.

Exact Online kent deze functie niet.

Voor welke boekhoudpakketten kan TriFact365 nog meer gebruikt worden?

Naast Visma eAccounting kan TriFact365 op dit moment ook gebruikt worden in combinatie met Exact Online, AFAS Profit, iMuis Online, King ERP, King Finance, SnelStart, Twinfield, Boekhoud Gemak, Multivers Online, en Visma AccountView.

Waarom is het handig dat TriFact365 gebruikt kan worden met verschillende boekhoudpakketten?

Dit is met name een voordeel voor accountants- of boekhoudkantoren die ook (nieuwe) klanten willen kunnen bedienen die al een abonnement hebben op andere boekhoudsoftware.

Het boekhoudpakket van de klant kan eenvoudig gekoppeld worden waarna vanuit TriFact365 alle klantadministraties op een uniforme manier ingeboekt kunnen worden.

Wat is het verschil tussen Variabel en Vast?

Beide abonnementen bevatten dezelfde functionaliteiten.

Met een Variabel abonnement zijn de kosten met name afhankelijk van het aantal documenten. Veel MKB bedrijven kiezen voor een Variabel abonnement.

Met een Vast abonnement betaal je een vast bedrag per administratie waardoor de kosten voorspelbaarder zijn. Ook is dit abonnement voordeliger als je erg veel documenten verwerkt via TriFact365. Veel accountantskantoren kiezen voor een Vast abonnement.

Maak nu een gratis account aan

Klantverhalen van eAccounting gebruikers

Ten Donkelaar werkt met TrIFact365 voor Accountview Scan & Herken software

Ten Donkelaar Administratie & Advies

Wij schrijven geen geschiedenisboeken, maar kranten”, zegt Pierre Claassen, mede-eigenaar van Ten Donkelaar Administratie & Advies. De boekhouding van hun klanten is altijd up-to-date door gebruik van innovatieve cloudsoftware zoals TriFact365.

Administratiekantoor de Bruijn werkt met Accountview Scan & Herken software van TrIFact365

De Bruijn Administratiekantoor

“Onze klanten laten de facturen die zij van leveranciers ontvangen via hun eigen e-mailadres automatisch doorzetten. De factuur wordt dan direct in de juiste TriFact365 administratie ingelezen en wij hoeven alleen nog maar de controle uit te voeren.”

Meer info over de koppeling?

Brochure TriFact365 voor Visma eAccounting

Toonaangevende Scan & Herken software voor eAccounting

TriFact365 is het alternatief voor Autoinvoice. TriFact365 scant en herkent realtime alle inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes en stelt voor eAccounting automatisch journaalposten voor. Voor elke boeking wordt ook de bijbehorende PDF meegestuurd en opgeslagen in je administratie.

Klanten en leveranciers kunnen eenvoudig worden aangemaakt of gewijzigd in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in Visma eAccounting.

Boekingen in vreemde valuta is geen probleem. Visma eAccounting rekent de bedragen automatisch om in de basisvaluta van de administratie.

Per factuur kan de audit trail automatisch als extra PDF meegestuurd worden naar Visma eAccounting.

Per ongeluk een dubbele factuur geüpload? Geen probleem. TriFact365 geeft automatisch een melding wanneer een factuur al eerder is verwerkt.

Koppel eAccounting met TriFact365

Koppel eenvoudig TriFact365 en Visma eAccounting. Je kunt binnen enkele minuten aan de slag. Geen investeringen én geen uitgebreide implementatie vereist.

Heb je hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en Visma eAccounting.

Wil je zien hoe eenvoudig het is om met TrIFact365 aan de slag te gaan? Bekijk dan de video hiernaast.

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!