iMUIS Online Scan & Herken software

Zelflerende Scan & Herken software voor iMUIS Online.

logo King Business Software voor koppeling met TriFact365 Scan & Herken

Dé specialist in Scan & Herken óók voor iMUIS Online

Naast King Anywhere en King Business Software, is ook iMUIS Online aan ons portfolio met koppelingen toegevoegd! Onze alles-in-één Scan & Herken software is toonaangevend in herkenning van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Verzamel bovendien de documenten op slimme wijze via webapplicatie, e-mail en/of mobiele app. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen en presenteert binnen enkele seconden een boekingsvoorstel.

Klantverhalen van TriFact365 gebruikers

Klantvoorbeeld Spijker Accountants voor de pagina van King Business

Marion Mulkens, Spijker Accountancy

“Ik vind het erg fijn dat wanneer er geboekt moet worden op een nieuwe crediteur of debiteur, TriFact365 een voorstel presenteert. Dit scheelt mij veel tijd aangezien ik niet alle gegevens van de crediteur/debiteur handmatig in hoef te vullen”.

Witlox vlag als gebruiker van accountancy software voor de pagina van King Business

Gerard Keetels, Witlox VCS

“De kracht van TriFact365 zit in het hele factuurproces. Dus van slimme interactie met de klant voor het verzamelen van facturen tot en met de automatische boekingsvoorstellen die binnen een paar seconden klaar staan.”

Administratiekantoor de Bruijn werkt met Accountview Scan & Herken software van TrIFact365 voorbeeld voor King Business Software.

Martijn de Bruijn, De Bruijn Administratiekantoor

“Onze klanten laten de facturen die zij van leveranciers ontvangen via hun eigen e-mailadres automatisch doorzetten. De factuur wordt dan direct in de juiste TriFact365 administratie ingelezen en wij hoeven alleen nog maar de controle uit te voeren.”

Meer info over de koppeling?

Screenshot van de TriFact365 brochure voor King Business Software.

Toonaangevende factuurherkenning voor iMUIS Online

TriFact365 verwerkt realtime al je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in iMUIS Online. Voor elke boeking wordt ook de bijbehorende PDF meegestuurd naar de administratie.

Leveranciers en klanten kunnen eenvoudig aangemaakt of gewijzigd worden in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in iMUIS Online.

Boekingen kunnen direct in de juiste valuta ingeboekt worden. TriFact365 rekent de bedragen automatisch om en verstuurt dit naar de administratie in iMUIS Online.

Facturen kunnen eenvoudig over verschillende periodes gespreid worden met de optie ‘Transitorische boeking‘.

Heb je gratis hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en iMUIS Online

Ook deze bedrijven werken met TriFact365

Ten Donkelaar werkt met TriFact365 Scan & Herken software
Logo 100% NL
Logo Crowe Foederer voor Exact Online Scan & Herken software
Logo XITE voor Exact Online Scan & Herken software
CJP werkt voor eAccounting met TriFact365 Scan & Herken software

Koppel TriFact356 software eenvoudig met je boekhoudpakket

Alle logo's van boekhoudpakketten waarmee TriFact365 koppelt

Zelf alle voordelen ervaren voor iMUIS Online?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!