Support > iMUIS Online > Koppelen met iMUIS Online

Koppelen met iMUIS Online

Om te beginnen:
Ga in TriFact365 naar Instellingen (Tandwiel) rechtsboven en klik op Koppelingen. Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Stap 1
Selecteer hier iMUIS Online als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

Stap 2
Geef de koppeling een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

Stap 2
Vul hier de omgevingscode in van de administratie die je wilt koppelen.

1. Ga in iMUIS Online naar de MUIS Apps Store.
  2. Zoek TriFact365 op en klik op de app.
  3. Selecteer Activeer deze app en kopieer de omgevingscode.
  4. Plak de omgevingscode in TriFact365 in en klik op Afronden.

De koppeling is nu gelegd. Je kunt hierna direct de gekoppelde administratie toevoegen.

Meerdere administraties toevoegen

Wil je meerdere administraties uit iMUIS Online toevoegen? Voor elke administratie dient dan een nieuwe koppeling gelegd te worden met een eigen omgevingscode.