Support > iMUIS Online > Koppelen met iMUIS Online

Koppelen met iMUIS Online

STAP 1

Ben je nog geen klant van TriFact365? Vraag een proefversie aan op onze website en kies iMUIS Online bij het te koppelen boekhoudpakket. Je ontvangt je inloggegevens binnen een paar minuten.

STAP 2

Ga naar Instellingen (tandwiel) rechtsboven in en klik op Koppelingen en klik vervolgens op de knop Toevoegen.

STAP 3

Selecteer iMUIS Online en klik op Volgende.

STAP 4

Geef een herkenbare omschrijving aan de koppeling met iMUIS Online en klik op Volgende.

STAP 5

Vul hier de omgevingscode in van de administratie die je wilt koppelen.

1. Ga in iMUIS Online naar de MUIS Apps Store.
  2. Zoek TriFact365 op en klik op de app.
  3. Selecteer Activeer deze app en kopieer de omgevingscode.
  4. Plak de omgevingscode in TriFact365 in.

Hierna ben je gekoppeld en kun je de administratie toevoegen.

Meerdere administraties toevoegen

Wil je meerdere administraties uit iMUIS Online toevoegen? Voor elke administratie dient dan een nieuwe koppeling te worden gelegd via de omgevingscode.