No hands accounting minimaliseert je handelingen bij het boekhouden

Boekhouden met de minste handelingen doe je met no hands accounting van TriFact365 software.

Pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 28.000 organisaties werken al met TriFact365
TriFact365 scan en herken via internet beschikbaar op pc, app en tablet voor no hands accounting

Boekhouden zonder handen

Met TriFact365 werken bedrijven en accountants efficiënter. Onze software blinkt uit zet zelflerende algoritmen en machine learning, waardoor je het aantal handelingen rondom je boekhouding minimaliseert.

Wat is no hands accounting precies?

No hands accounting, een term die steeds vaker voorbijkomt in de accountancybranche. Maar wat wordt daar eigenlijk precies mee bedoeld? No hands accounting, of ook wel boekhouden zonder handen, is het automatisch inboeken van facturen. Er komen geen handmatige handelingen meer aan te pas.

Het handmatig inkloppen van facturen is voor ondernemers en accountants een tijdrovende taak. Bij velen wordt dit namelijk nog daadwerkelijk met de hand gedaan. Bij zowel ondernemers als accountants is daarom de wens voor het boekhouden zonder handen groot. Ondernemers willen zich graag kunnen focussen op hun passie, hun onderneming, niet de boekhouding. Eveneens willen accountants graag meer tijd creëren voor zaken die er echt toe doen. Door de factuurverwerking sneller en efficiënter te laten verlopen, blijft er tijd over voor bijvoorbeeld advieswerkzaamheden.

Iphone met TriFact365 dashboard en Iphone met TriFact365 app bonnetje upload
Schermafdruk van een boekingsvoorstel in TrIFact365

Wat is de bijdrage van TriFact365 voor no hands accounting

TriFact365 helpt organisaties bij het minimaliseren van de administratieve werkzaamheden door no hands accounting toe te passen. Doordat het systeem zelflerend is en door eerdere ervaringen steeds volledigere suggesties kan tonen, kan de factuurverwerking een stuk efficiënter en sneller. Daarnaast is een dergelijke cloudsoftware ook een stuk nauwkeuriger. Handmatig facturen verwerken is immers mensenwerken, en mensen maken fouten.

Na indiening van je factuur via de webportal, e-mail of mobiele app, presenteert TriFact365 automatisch een realtime boekingsvoorstel. Voorheen moesten alle gegevens handmatig ingevuld worden in het boekhoudpakket. TriFact365 doet dit voor jou. Het boekingsvoorstel hoeft slechts nog gecontroleerd en kan dan direct doorgezet worden. Zo is de factuur geboekt, met minimale handmatige handelingen.

TriFact365 workflows

Een volgende stap is het automatiseren van de autorisatiewerkstroom. Bij veel organisaties is het nog noodzakelijk dat er een handtekening op een fysieke factuur wordt gezet. Door gebruik te maken van de autorisatiemogelijkheden binnen TriFact365 wordt de autorisatiewerkstroom volledig digitaal. Gebruikers kunnen herinneringen krijgen wanneer er langer dan 24 uur een factuur ter autorisatie klaar staat. Zo zal geen enkele factuur het proces ontgaan. Daarnaast wordt er een audit trail bijgehouden zodat er precies te zien is wie wat wanneer gedaan heeft gedurende de factuurverwerking.

Door gebruik te maken van slimme algoritmen is TriFact365 goed op weg naar het volledig automatisch doorboeken van facturen. Er zal geen enkele handeling in de factuurverwerking meer handmatig uitgevoerd hoeven worden. Oftewel, er wordt hard gewerkt aan ‘No hands accounting 2.0’.

2 vrouwen scannen een kassabon met de app en werken met no hands accounting van TriFact365

Zelf alle voordelen ervaren van TriFact365?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!