Met OCR-software verbeter je de doorzoekbaarheid van zakelijke documenten

Maak kennis met OCR-software waarmee je zakelijke documenten doorzoekbaar maakt in een handomdraai. Zo genereer je meer waarde, zonder er ook maar één vinger voor uit te steken.

Automatiseer. Verwerk met één oplossing alle zakelijke boekingsdocumenten.

Start volautomatisch. OCR start volautomatisch, dus zonder taggen.

Slimme conversie. Automatische conversie van alle gangbare bestandstypen naar .PDF

Zoekfunctie. TriFact365 bevat slimme zoekfuncties, vind snel je documenten.

Factuur naar digitaal formaat (JSON) met de beste OCR-software

Slim zoeken met OCR-software

Het digitaal archief stelt je in staat om moeiteloos bedrag, factuurnummer, klantnaam/leverancier of andere gegevens te vinden. Handige filters geven je direct inzicht in je boekingsdocumenten.

OCR-software verrijkt met machine learning

Wetenschappelijke artikelen en studies over neurale netwerken en big data zijn onze inspiratiebronnen. Door op grote schaal OCR & machine learning toe te passen presteert onze OCR-software zeer nauwkeurig. De centrale database met honderden miljoenen records leert zelfstandig en wordt met uiterste precisie beheerd.

Bonnetje verwerken met de beste OCR-software
Intelligente OCR-software

Hoge intelligentiegraad

TriFact365 werkt niet met vaste templates en is in staat om gegevens te interpreteren zoals een mens.

Trend omhoog met zelflerende OCR-software

Zelflerende OCR-software

Het OCR-systeem leert van alle gebruikers in het hele platform en is zelflerend, waardoor de herkenning automatisch verbetert.

Focus op de gebruiker

OCR op jou afgestemd

Hoe jij als gebruiker omgaat met voorgestelde waarden heeft invloed, met deze input past het OCR-systeem zich automatisch aan.

OCR-software met een grote database

Grote centrale database

Onze database met miljoenen records maakt verschil bij het trainen van de zelflerende algoritmen.


Veelgestelde vragen

Wat is OCR-software?

Veel gehoord is de vraag “wat is OCR software“? In het kort bekijkt OCR-software waar de gegevens op een digitaal document staan om deze te herkennen en te exporteren via een export bestand.

Wat zijn OCR templates?

Standaard OCR-oplossingen herkennen met templates. Als dan een keer een waarde op een andere plek staat dan werkt de OCR-tekstherkenning niet correct, waarna je als gebruiker een aanpassing moet doen in de template. Met de slimme OCR-software van TriFact365 OCR hoef je geen templates bij te houden.

Welke boekingsdocumenten verwerkt TriFact365-OCR?

Boekingsdocumenten zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes worden volautomatisch door onze OCR-software opgepakt. In de loop van 2021 volgen ook andere documenten.

Wat zijn veelgebruikte OCR selectiecriteria?

Veelgehoorde selectiecriteria van ondernemers en accountants zijn: implementatie, efficiency en terugverdientijd. Repeterende processen met hoog volume komen natuurlijk als eerste in aanmerking voor dit soort automatiseringsprojecten. Wat je daarvoor nodig hebt is gebruiksvriendeljke, vernuftige en betrouwbare software.

Hoe herken ik gebruikvriendelijke OCR-software?

Een OCR-oplossing die jou écht ontzorgt bevat slimme snufjes die jou ontzorgen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan intuïtieve schermen met ingebouwde werkinstructies (tutorials) voor het eerste gebruik. Met écht gebruikvriendelijke OCR-software is je organisatie in staat binnen 15 minuten documenten te verwerken.

Welke bestandsformaten verwerkt TriFact365-OCR?

TriFact365 converteert automatisch en verwerkt alle gangbare bestandsformaten: UBL, XML, PDF, JPG, TIFF, PNG, DOC, XLS.

Verhoog je automatische aanlevering van documenten

Laat je automatische aanlevering van facturen en bonnetjes omhoog vliegen met TriFact365 aanleverportaal, een data-driven oplossing die automatisch documenten verzamelt en classificeert.

Versnel de verwerking van journaalposten

De ingebouwde oplossing van TriFact365 voor automatische journaalposten, Scan en Herken, zorgt ervoor dat je sneller kunt boekhouden.

Verken onze zakelijke OCR software