Support > Beheer en instellingen > Administratienaam wijzigen

Administratienaam wijzigen

Wanneer je in het boekhoudpakket de naam van de administratie hebt gewijzigd, kun je in TriFact365 de stamgegevens bijwerken om deze wijziging over te nemen.

1. Ga naar Instellingen (tandwiel) > Administraties en dubbelklik op de administratie.
  2. Via het tabblad Administratiegegevens kun je bovenaan klikken op de knop Stamgegevens bijwerken.

Indien de wijziging niet wordt overgenomen, kun je de administratienaam in hetzelfde scherm handmatig wijzigen.

1. Klik op het Potlood naast het veld Omschrijving.
  2. Pas de Omschrijving aan en klik op het Opslaan icoontje naast het veld.
Omschrijving, naam administratie