Afbeeldingen, Excel- en Wordbestanden uploaden

Het is nu ook mogelijk om afbeeldingen, Excel- en Wordbestanden te uploaden via TriFact365. Deze worden vervolgens geconverteerd naar een PDF-bestand waarna je deze kunt verwerken in je administratie.

Toegestane bestandsformaten:  .bmp, .doc, .docx, .gif, .jpg, .jpeg, .png, .tif, .tiff, .xls, .xlsx.

Om deze bestandsformaten te kunnen uploaden via portal of e-mail, dient een Beheerder eerst nog een instelling aan te zetten in de omgeving.

1. Ga naar Gebruikersnaam in de blauwe balk > BETA-functies.
  2. Zet ‘Afbeeldingen uploaden‘ en/of ‘Excel- en Wordbestanden uploaden‘ op ‘JA’.
Uploaden via de portal

Je kunt afbeeldingen, Excel- en Wordbestanden eenvoudig uploaden via de portal.

1. Kies eerst de administratie waaraan je het document wil toevoegen.
  2. Kies vervolgens om wat voor type document het gaat: inkoopfactuur of verkoopfactuur
  3. Kies ‘Enkel boekingsstuk per bestand’. Het is niet mogelijk om ‘Meerdere boekingsstukken per bestand’ te selecteren wanneer je afbeeldingen wilt uploaden.
  4. Selecteer ‘Kies bestand(en)’ of sleep je bestand(en) naar het grijze vak. Klik op ‘Klaar’ als de upload voltooid is.

Hierna worden de bestanden geconverteerd naar een PDF-bestand en komt deze in de ‘Herkenning’ terecht. Wanneer de herkenning voltooid is wordt het document verplaatst naar ‘Splitsen’, ‘Autoriseren’ of ‘Controleren’, afhankelijk van hoe de werkstroom is ingericht.

Uploaden via de e-mail

Daarnaast is het ook mogelijk om afbeeldingen, Excel- en Wordbestanden aan te leveren via e-mail. Om afbeeldingen via e-mail te uploaden, dien je met het volgende rekening te houden:

1. Afbeeldingen die in de bijlage van een e-mail zijn toegevoegd, worden overgenomen en verwerkt in TriFact365.
  2. Afbeeldingen die in de e-mail zelf staan (HTML) worden niet overgenomen. Dit om het uploaden van afbeeldingen in de e-mailhandtekening (logo’s, social media icoontjes, etc.) te voorkomen.