Support > Autoriseren en procureren / Mobiele app > Autoriseren/procureren via de mobiele app

Autoriseren/procureren via de mobiele app

Stap 1
Klik op ‘Autoriseren’ of ‘Procureren’ in het beginscherm. Nu verschijnt de werkvoorraad.

Stap 2
Kies hier de administratie waarvoor je wilt autoriseren of procureren. Je krijgt hierna het eerste document te zien die goedgekeurd kan worden.

Stap 3
Je kunt de volgende acties ondernemen:

• Afkeuren: Druk op de rode knop of swipe naar links
  • Goedkeuren: Druk op de groene knop of swipe naar rechts
  • Opmerking toevoegen: Druk op de blauwe knop met tekstballon
  • Overslaan: Druk op de pauzeknop

Klik rechtsboven op het oog-icoontje om de historie van het document te bekijken.