Support > Aanleveren, uploaden en archiveren > Bulkdocumenten splitsen

Bulkdocumenten splitsen

In TriFact365 is het mogelijk om geüploade documenten die uit meerdere boekingsdocumenten bestaan, via de status Splitsen uit elkaar te halen. Documenten kunnen op de volgende manieren op de status Splitsen terechtkomen:

1. Ga in TriFact365 naar Uploaden en selecteer bij stap 3 Meerdere boekingsstukken per bestand.
  2. Verstuur een e-mail naar het e-mailadres van de administratie met als onderwerp bulk, bulkinkoop of bulkverkoop
  3. Ga in TriFact365 naar de Werkvoorraad, vink de betreffende factuur aan en selecteer Splitsen.

Splitsen

Om de documenten daadwerkelijk te splitsen, klik je op de status Splitsen achter een document in de Werkvoorraad.

1. Sleep pagina's die bij elkaar horen naar elkaar toe.
  2. Klik op een pagina om deze vergroot te bekijken in de PDF-viewer.
  3. Wil je een pagina verwijderen? Klik dan rechtsboven in de pagina op het Rode kruis.
  4. Wil je een verwijderde pagina toch terughalen? Klik dan op de Groene plus.
  5. Rechtsboven het splitsvak zie je in hoeveel documenten het bulkdocument gesplitst gaat worden o.b.v. de selectie die je hebt gemaakt.
  6. Klik als je klaar bent op Splitsen. Hierna zullen de gegroepeerde pagina’s als afzonderlijke boekingsstukken in de werkstroom worden geplaatst.

Let op!

Heb je een pagina verwijderd en de splitsing verzonden? Dan is de pagina definitief verwijderd en kan deze niet worden teruggehaald.

Versleep pagina's naar elkaar toe om deze in één document te plaatsen. Klik vervolgens op Splitsen.