Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Aanleveren, uploaden en archiveren > Bulkfacturen splitsen

Bulkfacturen splitsen

Stap 1
Klik op ‘Splitsen’ onder ‘Mijn Werkvoorraad’ of ga naar de Werkvoorraad via de blauwe menubalk en klik op de status ‘Splitsen’.

Stap 2
Sleep de pagina’s die bij elkaar horen naar elkaar toe. Klik als je klaar bent op ‘Versturen’. Hierna zullen de gegroepeerde pagina’s als afzonderlijke boekingsstukken in de werkstroom worden geplaatst.

Bulkfacturen splitsen

Facturen achteraf splitsen

Wil je documenten die in de werkvoorraad staan achteraf splitsen? Geen probleem. Doorloop het volgende stappenplan.

STAP 1
Ga naar de ‘Werkvoorraad’ en vink het vakje voor de factuur aan die je wilt splitsen. Facturen die op de status ‘Procureren’ staan kunnen niet meer gesplitst worden.

STAP 2
Er verschijnt nu een blauwe taakbalk. Klik op ‘Splitsen’.

TriFact365 werkvoorraad: Factuur geselecteerd

STAP 3
TriFact365 vraagt nu om een bevestiging en geeft aan of het document gesplitst kan worden of niet. Klik op ‘Uitvoeren’. Het document wordt nu naar de splitter gestuurd. De factuur is hierna te vinden bij de stap ‘Splitsen’.

Pagina’s verwijderen

Als je facturen gaat splitsen kun je ook pagina’s uit het document verwijderen.

Klik op het rode kruisje rechtsboven in de pagina. De pagina wordt nu vervaagd. Als je op ‘Versturen’ klikt zal deze pagina verwijderd worden. Indien je de pagina toch weer wilt toevoegen kun je op het groene plusje klikken.

Je kunt ook pagina’s aan elkaar slepen en gezamenlijk verwijderen.

LET OP: Heb je de pagina verwijderd en op ‘Versturen’ geklikt? Dan is de pagina definitief verwijderd en kan de pagina niet worden teruggehaald. 

Bulkfacturen splitsen