Support > Aanleveren, uploaden en archiveren > Documenten samenvoegen

Documenten samenvoegen

In de Werkvoorraad kun je twee of meerdere documenten samenvoegen tot één document.

Stap 1
Ga naar de Werkvoorraad en vink het vakje voor de betreffende documenten aan die je wilt samenvoegen. Klik op de knop Samenvoegen.

Stap 2
Aan de linkerkant zie je de documenten die samengevoegd gaan worden.

Documenten samenvoegen in TriFact365: Versleep de documenten om deze in de juiste volgorde te plaatsen. Klik vervolgens op Verzenden.

• Versleep de documenten voor of na elkaar om de volgorde van het samengevoegde document te bepalen.
  • Klik op één van de documenten om aan de rechterkant het document te bekijken.
  • Indien gewenst kun je de bestandsnaam van het samengevoegde document wijzigen.

Stap 3
Klik op Verzenden om de documenten definitief samen te voegen. Hierna zal het samengevoegde document op de status Herkenning komen en uiteindelijk in de werkstroom terecht komen.

Let op!
– Je kunt alleen documenten samenvoegen uit dezelfde administratie.
– Documenten met de status Procuratie kunnen niet worden samengevoegd.