Support > Foutmeldingen > Foutmelding: 403 Forbidden

Foutmelding: 403 Forbidden

Foutmelding

The remote server returned an error: (403) Forbidden.

Deze foutmelding wordt door het boekhoudpakket gegenereerd. Het houdt in dat de gebruiker waarmee de koppeling is gelegd met TriFact365 onvoldoende rechten heeft voor deze administratie in het boekhoudpakket.

Controleer de instellingen en rechten van deze gebruiker en pas ze waar nodig aan. Als de gebruiker namelijk niet mag boeken in deze administratie, kan TriFact365 de informatie niet doorzetten naar het boekhoudpakket.