Support > Snelstart > Foutmelding: Bij de opgegeven grootboekrekening is een kostenplaats is verplicht (SnelStart)

Foutmelding: Bij de opgegeven grootboekrekening is een kostenplaats is verplicht (SnelStart)

Foutmelding

[{“errorCode”:”BOE-0022″,”message”:”Bij de opgegeven grootboekrekening is een kostenplaats is verplicht”,”details”:”Een verplichte kostenplaats ontbreekt”}]

Deze foutmelding ontstaat omdat er geen of geen juiste kostenplaats wordt meegegeven naar SnelStart.

Voor deze foutmelding zijn er verschillende oplossing die kunnen worden toegepast:

1. Zorg dat het veld Kostenplaats beschikbaar is op de boekingsregel en/of is gevuld.
  2. Stel in SnelStart bij het gekozen grootboekrekening in of Kostenplaats verplicht is:
    • Ga naar SnelStart online en login op je account.
    • Selecteer de administratie waar je het grootboekrekening wilt wijzigen.
    • Klik links op Grootboekrekening.
    • Selecteer het gewenste grootboekrekening en ga naar de instelling Kostenplaats.
    • Je hebt hier drie keuzes: Nee, Verplicht, Niet verplicht.
    • Selecteer hier nu Nee of Niet verplicht.
    • Bewaar de gewijzigde instellingen en werk de stamgegevens in TriFact365 bij.