Support > Foutmeldingen > Foutmelding: Can’t connect to accounting system

Foutmelding: Can’t connect to accounting system

Foutmelding

Can’t connect to accounting system

Deze foutmelding ontstaat wanneer TriFact365 geen verbinding meer kan maken via de koppeling naar het boekhoudpakket. Dit kan o.a. komen door een wijziging in inloggegevens.

Ga hiervoor in TriFact365 naar Instellingen (tandwiel) > Koppelingen > (•••).

Note

De optie Koppelingen is alleen beschikbaar voor Beheerders

Voor de meeste boekhoudpakketten is hier een link met Koppeling vernieuwen beschikbaar. Wanneer je hierop klikt, word je naar de website van het boekhoudpakket geleid. Hier kun je de nieuwe inloggegevens invoeren voor de koppeling.

Note

Zorg dat je bent uitgelogd bij het boekhoudpakket

Voor onderstaande boekhoudpakketten geldt een afwijkende werking:

• AFAS: Hier kun je een nieuwe gebruikerstoken ingeven. Ook is het hier mogelijk om een serverkoppeling te vernieuwen in een online koppeling.
  • SnelStart: Hier kun je een nieuwe koppelingssleutel ingeven.
  • Unit4 Multivers Server: Hier kun je de inloggegevens en Service URL wijzigen. Ook is het hier mogelijk om een serverkoppeling te vernieuwen in een online koppeling.

Alle historie (Werkvoorraad, Archief, etc.) blijft behouden na het vernieuwen van de koppeling.