Support > Foutmeldingen > Foutmelding: Deze gebruiker heeft nog een rol in een workflow en kan niet worden verwijderd

Foutmelding: Deze gebruiker heeft nog een rol in een workflow en kan niet worden verwijderd

Printscreen van het scherm "Gebruikers" in TriFact365 met daarom de tekst: "Deze gebruiker heeft nog een rol in de workflow en kan niet worden verwijderd."

STAP 1
Verwijder de Gebruiker uit eventuele autorisatie- en/of procuratieschema’s. Anders kan de gebruiker niet verwijderd worden.

STAP 2
Ga naar het Dashboard en klik op Autorisatie-/Procuratie-overzicht. Vink de facturen aan waaraan de te verwijderen Gebruiker gekoppeld is en klik op Autorisatie-/ Procuratieproces stoppen.

STAP 3
Hierna worden de facturen opnieuw in de werkvoorraad gezet en kan een nieuw schema worden aangesproken zonder de gebruiker die verwijderd moet worden. Zo kan de factuurverwerking blijven doorgaan.

STAP 4
Ga naar Instellingen (tandwiel) en klik op Gebruikers. Zet het Vinkje aan bij de Gebruiker die je wilt verwijderen en klik op Verwijderen.

LET OP

Om een Gebruiker te verwijderen dien je Beheerder te zijn.