Support > Foutmeldingen / Foutmeldingen algemeen > Foutmelding: Deze gebruiker heeft nog een rol in een workflow en kan niet worden verwijderd.

Foutmelding: Deze gebruiker heeft nog een rol in een workflow en kan niet worden verwijderd.

TrIFact365 gebruiker verwijderen: Deze gebruiker heeft nog een rol in een workflow en kan niet worden verwijderd.

STAP 1
Verwijder de gebruiker uit eventuele autorisatie- en/of procuratieschema’s. Anders kan de gebruiker niet verwijderd worden.

STAP 2
Ga naar het dashboard en klik op ‘Autorisatie-overzicht’. Klik op de knop ‘STOP’ bij de facturen waaraan de te verwijderen gebruiker gekoppeld is.

STAP 3
Hierna worden de facturen opnieuw in de werkvoorraad gezet en kan een nieuw schema worden aangesproken zonder de gebruiker die verwijderd moet worden. Zo kan de factuurverwerking blijven doorgaan.

STAP 4
Ga naar het tandrad en klik op ‘Gebruikers’. Klik op het kruisje achter de gebruiker die je wilt verwijderen. De gebruiker wordt nu verwijderd.

TrIFact365 gebruiker verwijderen: Deze gebruiker heeft nog een rol in een workflow en kan niet worden verwijderd.

LET OP

Om een gebruiker te verwijderen dien je ‘Beheerder’ te zijn.