Foutmelding: Inloggegevens niet gevonden (AFAS)

Foutmelding

Inloggegevens niet gevonden

Deze foutmelding ontstaat doordat het gebruikerstoken van de Appconnector is verlopen. Volg onderstaand stappenplan om een nieuw gebruikerstoken aan te maken.

1. Ga in AFAS naar Algemeen > Beheer > Appconnector.
  2. Open de Appconnector die gebruikt wordt door TriFact365 en ga naar het tabblad Gebruikerstokens.
  3. Klik op Nieuw om een nieuwe gebruikerstoken aan te maken. Kopieer deze token.
  4. Ga in TriFact365 naar Instellingen > Koppelingen en klik op het vergrootglas achter de betreffende koppeling.
  5. Vervang de gebruikerstoken en klik op Opslaan.