Support > Foutmeldingen / Foutmeldingen algemeen > Foutmelding: Je account is geblokkeerd

Foutmelding: Je account is geblokkeerd

Foutmelding

Je account is geblokkeerd. Neem contact op met onze supportafdeling.

Deze foutmelding ontstaat doordat de betreffende gebruiker te vaak heeft geprobeerd in te loggen met een foutief wachtwoord. De oplossing is een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Stap 1
Klik onder de knop ‘Inloggen’ op ‘Wachtwoord vergeten?’

Stap 2
Vul hier je gebruikersnaam in (e-mailadres) en klik op versturen. Indien het e-mailadres bij ons bekend is, ontvang je per e-mail een nieuw wachtwoord.

Stap 3
Log in met het ontvangen wachtwoord.

Stap 4

Na het inloggen word je gevraagd het huidige wachtwoord te wijzigen. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het wachtwoord in dat je hebt ontvangen. Vul bij ‘Nieuw wachtwoord’ en ‘Herhaal nieuw wachtwoord’ een zelf bedacht wachtwoord in dat voldoet aan de wachtwoordeisen.

LET OP

• Mail niet ontvangen? Controleer het spamfilter!
  • Let op dat jouw browser niet automatisch het oude wachtwoord invult met behulp van ‘auto-complete’. Vul expliciet het nieuwe wachtwoord in of werk het wachtwoord van auto-complete bij.
Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord