Support > Foutmeldingen > Foutmelding: Je account is gedeactiveerd in verband met inactiviteit

Foutmelding: Je account is gedeactiveerd in verband met inactiviteit

Foutmelding

Je account is gedeactiveerd in verband met inactiviteit. We hebben je een e-mail gestuurd met daarin een activatielink om je account opnieuw te activeren

Deze foutmelding ontstaat doordat in verband met veiligheidsoverwegingen de Gebruiker automatisch gedeactiveerd is na 120 dagen niet te hebben ingelogd.

Wanneer deze foutmelding wordt getoond bij het inloggen dan word je een activatielink per e-mail toegestuurd. Met deze link kun je de Gebruiker opnieuw activeren.

Stap 1
Klik op Activeren in de ontvangen e-mail.

Stap 2
Klik op Inloggen

Stap 3
Vul je Gebruikersnaam (e-mailadres) in en vul bij Nieuw wachtwoord en Herhaal nieuw wachtwoord een zelf bedacht wachtwoord in dat voldoet aan de wachtwoordeisen.

LET OP

• Mail niet ontvangen? Controleer het spamfilter!
  • Let op dat jouw browser niet automatisch het oude wachtwoord invult met behulp van auto-complete. Vul expliciet het nieuwe wachtwoord in of werk het wachtwoord van auto-complete bij.